Napi - Ez történt hétfőn
Ez történt hétfőn

Ez történt hétfőn


2014/11/10 23:07

A hétfő általában az elemzések, összegzések napja a sport világában, így mi is jelentkeztünk szokásos sorozatainkkal. A Dupla tripla névre hallgató podcast rovatunkban ezúttal a technikai sportok voltak a főszereplők, alaposan kiveséztük a Forma-1 illetve a Moto GP aktuális témáit.

Székely Dávid és Szathmári Attila egy újabb Bundesliga forduló után beszélgettek a német labdarúgó bajnokság friss eseményeiről. Az olasz focira szakosodott Bodnár Gergő pedig a Juventus hétvégi gáláját elemezte ki.

A nap egyik legérdekesebb hírét Lantos András hozta el nekünk, aki arról tudósított, hogy jövőre női versenyző is indulhat a túraautó világbajnokságon. Emellett pedig Lantinak még arra is volt ideje, hogy a makaói utazás előtt Michelisz Norbit faggassa a legfrissebb történésekről.

Bár javában zajlik a férfi teniszezők világbajnoksága, mi a tenisz világának további eseményeiről sem feledkeztünk meg, Szántó Petra gyűjtötte csokorba a legfrissebb híreket. A vb-n amúgy Novak Djokovic nagyon simán, 6-1, 6-1 arányban győzte le Marin Cilicet.

Új világcsúcs született a kerékpárosoknál, egy egészen döbbenetes szerkezettel már 333 km/h-val is lehet száguldani - persze nem kizárólag emberi erőre alapozva...

Ha pedig extrém sport, érdemes megnézni, hogy miként lehet motorral (!) leugrani egy síugró sáncról. Amúgy elmebeteg ötlet...

Friss "igazolásunk, Kun Zsolt újra jelentkezett az öt csapat aktualitásait bemutató NBA rangsorával illetve számos látványos kosaras videóval.

Szolid magyar eredményekkel vette kezdetét a tengerentúlon az idei rövidpályás gyorskorcsolya Világkupa.

Mostanában elég kevés kerékpár verseny lesz a világban, de téma azért akad, hiszen Mark Cavendish is gőzerővel készül a 2015-ös szezonra.

A sznúkereseknél a sportág legendája, Ronnie O'Sullivan nyerte meg a Bajnokok Bajnoka tornát

Hozzászólások