Napi - Ez történt hétfőn
Ez történt hétfőn
Fotó: Europress/Getty

Ez történt hétfőn

Rév DánielRév Dániel
2014/10/20 22:58

Megkezdődött a WTA világbajnokság Szingapúrban, a Vörös csoportban Serena Williams és Simona Halep is két játszmában győzött Ana Ivanović és Eugenie Bouchard ellen. Aki esetleg lemaradt volna a torna sorsolásának képgalériájáról, és gyönyörködni szeretne a hölgyekben, az ide kattintson.

Vasárnap véget ért a Brit Szuperbike bajnokság, amelyet rekordot jelentő negyedik alkalommal nyert meg Shane Byrne.

A túraautó világbajnokság az előttünk álló hétvégén Suzukába látogat, a hétvége programja itt olvasható, míg Lanti a Honda európai főnökével zajlott beszélgetésének összegzése itt található. A beszélgetés témája a Zengő Motorsport esetleges "gyáriasítása" volt.

Elképesztő fölényben volt Spanyolország az UCI World Tour pontversenyében, az első két helyen spanyol kerékpárosok végeztek, a spanyol Movistar nyerte a csapatversenyt, és természetesen Spanyolország végzett a nemzetek rangsorának élén is. Kérdés, hogy a jelenlegi nagy hármas meddig bírja, és hol van az utánpótlás? Bodnár Gergő írása itt olvasható.

Ha hétfő, akkor két állandó rovat a hosszabbitas.hu-n: eheti Dupla-Tripla magazinunkban Varga Ákossal beszélgettünk a fejreállt európai fociselejtezőkről, a szerb-albán balhéról, az ebolajárvány hatásairól, a hétvégén parádés sikert elérő Póta Georgináról, és az 510 touchdown passznál járó, hétfő hajnalban rekordot döntő Peyton Manningről.

És elkészült legfrissebb Bundesliga-magazinunk is, Szathmári Attila és Székely Dávid kitárgyalta a német bajnokság mögöttünk hagyott fordulóját, amely számos rendkívül izgalmas csatát hozott.

Ha már futball, Olaszország se maradhatott ki, a Milan Honda duplájával győzött a hétvégén, míg az Inter egy 2-2-es döntetlennel szakította meg kétmeccses vereségsorozatát.

A héten rendezik meg a Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokságot - vitorlázásról van szó -, honlapunkon folyamatosan olvasható lesznek a legfrissebb információk, és a Wild Joe versenyzésével foglalkozó írásunk is folyamatosan frissül.

A Városligetben tartott sajtótájékoztatót a Magyar Kajak-kenu Szövetség, Baráth Etele, a szövetség főtitkára elmondta, hogy a magyar szövetség nem próbálja meg kizáratni a londoni aranyérmes ausztrál férfi kajaknégyest, amelynek egyik tagját doppingoláson érték.

Ami pedig a korábbi doppingolást illeti, talán sehol nem zajlott olyan szinten, mint az egykori NDK-ban. A Frankfurter Allgemeine Zeitung 73 fős "halállistájának" második része itt olvasható.

Hozzászólások