Napi - Ez történt hétfőn
Ez történt hétfőn
Fotó: mob.hu

Ez történt hétfőn


2014/08/18 23:09

A hétfői nap igazán sikeresen alakult számunkra,hiszen a berlini úszó Európa-bajnokságon Hosszú Katinka rögtön aranyéremmel kezdte meg szereplését. Világbajnokunk a 400 méteres vegyesúszásban győzött magabiztosan és védte meg ezzel bajnoki címét. Gyurta Dániel negyedik legjobb idővel döntős 100 méteres mellúszásban. A mieink szereplését Szabó Gábor az alábbiakban elemezte.

Ezzel párhuzamosan a nankingi ifjúsági olimpia második napján is remekeltek fiatal sportolóink, akik négy aranyérmet (!) szereztek. Párbajtőr egyéniben Esztergályos Patrik, cselgáncsban Gercsák Szabina, úszásban pedig Grátz Benjámin és Szilágyi Liliána szerzett győzelmet Kínában.

A zürichi atlétikai Európa-bajnokság vasárnap véget ért, így jutott idő arra, hogy szemezgessünk a versenyek legszebb fotóiból. Összeállításunkat itt nézhetitek meg.

Az NFL-ben az előszezon második hetén is túl vagyunk, az eddigi találkozók tapasztalatait összegezte Rév Dániel. A snookereseknél véget értek a Sanghai Masters selejtezői, így eldőlt, hogy kik utazhatnak Kínába.

Cincinattiban véget ért a férfi és női kemény pályás torna, ahol Roger Federer és Serena Williams győztek. Rafael Nadal viszont csuklósérülése miatt lemondta a részvételt a közelgő US Openen. Az is eldőlt viszont, hogy Chris Froome ott lesz a spanyol kerékpáros körverseny, a Vuelta rajtjánál.

Elkezdődött a coloradói körverseny a kerékpárosoknál, előzetesünkből minden fontos információt megtudhattok az Eurosport által is közvetített viadal kapcsán.

A nap további történéseiről pedig a hosszabbitas.hu élő hírfolyamából tájékozódhattok, amelyet az alábbi linken érhettek el.

Hozzászólások