Napi - Ez történt hétfőn
Ez történt hétfőn
Fotó: Europress/AFP

Ez történt hétfőn


2014/08/04 23:42

Támadó poszton erősített az Inter, a korábban a Juventusban és a Romában is megforduló Pablo Daniel Osvaldót vette kölcsön a Southamptontól.

Távozhat viszont Torinóból Mauricio Isla, aki a mai napon Londonban járt orvosi vizsgálaton, és a hírek szerint a jövőben a QPR csapatát erősítheti.

Váltás történt a Magyar Kajak-Kenu Szövetség vezetőségében, ugyanis bejelentette lemondását az eddigi főtitkár, Ábrahám Attila.

Győzelemmel tért vissza súlyos, kaliforniai bukását követően Moreno Hofland, aki a Tour of Utah első szakaszán bizonyult a legjobbnak.

Vereséggel kezdte profi edzői pályafutását a férfiaknál Corinne Diacre. Csapata, a Clermont 2-1-re kapott ki a Brest otthonában a francia labdarúgó másodosztály nyitófordulójának hétfői mérkőzésén.

Szintén nem sikerült pontot szereznie Ricardo Moniznak, aki az 1860 München kispadján mutatkozott be hétfőn. Hiába védte kapuját Király Gábor, együttese 3-2-re maradt alul Kaiserslauternben, pedig 2-0-ra még vezetett is.

Megvan a magyar labdarúgó-válogatott új otthona. Nem túl nagy meglepetés, amíg el nem készül az új Puskás, vagyis a tervek szerint 2018-ig a Groupama Arénában vívja mérkőzéseit a nemzeti csapat, amely augusztusban nem lép pályára felkészülési mérkőzésen.

A legfontosabb történés azonban a hosszabbitas.hu életében történt, hiszen mától semmi fontosról nem marad le az, aki ellátogat az oldalunkra, és meglesi az élő hírfolyamot.

Hozzászólások