Napi - Ez történt csütörtökön
Ez történt csütörtökön

Ez történt csütörtökön

Szathmári AttilaSzathmári Attila
2014/07/03 22:32

Wimbledonban alig egy hónappal azután, hogy a Roland Garroson Eric Butorac-kal a vegyespáros döntőért játszott, Babos Tímea újabb fantasztikus meneteléssel rukkolt elő. A legmagasabban rangsorolt magyar teniszező a francia Kristina Mladenoviccsal újra Grand Slam döntőért játszhat, ezúttal női párosban.

Az is kiderült, hogy a 2011-ben bajnok cseh Petra Kvitova és az élvonalba idén berobbant kanadai Eugenie Bouchard játssza a női egyes szombati döntőjét a wimbledoni teniszbajnokságon.

A vb árnyékában Szalai Ádám egy év után elhagyva a Schalkét, 6 millió Euró ellenében Hoffenheimbe igazolt. Azt próbáltuk elemezni, hogy mi várhat rá új csapatában.

Tom Pagés történelmet írt Madridban, a francia FMX-sztár soha nem látott trükkel nyerte a Red Bull X Fighters spanyolországi fordulóját.

Michelisz Norbitól megtudhattuk, hogy a Honda már Suzukára és a jövő évre készül.

A 101. Tour de France-ra készülvén megtörtént a csapatbemutató, és hallhattunk egy kis előzetest is, mi várható a három hét alatt.

Visszazuhanva a magyar futballvalóságba a Ferencváros máltai döntetlenje után a Diósgyőr sem tudott megnyugtató előnyt szerezni az Európa Liga selejtezőjének első mérkőzésén, egy ráadásban szerzett góllal nyert 2-1-re a Birkirkara ellen Debrecenben.

Hozzászólások