Napi - Ez történt szerdán
Ez történt szerdán
Fotó: Europress/AFP

Ez történt szerdán


2014/06/11 23:19

Kis túlzással itt most akár egy 404-es hibaüzenet is következhetne, mert – valljuk be – volt már erősebb nap a mainál a sport vonatkozásában.

Sajnos már a nyolc között vereséget szenvedett a magyar férfi párbajtőrcsapat a franciaországi Eb-n. A Boczkó Gábor, Imre Géza, Rédli András, Somfai Péter összeállítású alakulat az oroszoktól kapott ki némi meglepetésre, amit a franciák elleni 40-45 követett, így maradt a hetedik hely, köszönhetően Izrael felülmúlásának.

Azért csak folytatódott a Dauphiné is, aminek negyedik szakaszán Yuri Trofimov lemásolta Rui Costa tavalyi Tour-sikerét Gapban, így pályafutása első győzelmének örülhetett a Katusha színeiben.

Távozott a Galatasaray együttesétől Roberto Mancini. Az olasz szakember szezon közben vette át a török együttest, amellyel 2016-ig kötött szerződést. Nem teljesen értjük miért, de még mindig akad, aki hisz benne. Azonnal olasz klubokkal, valamint a Southamptonnal hozták szóba...

Felemás napot zártak a francia teniszezők, hiszen Jo-Wilfried Tsonga továbbjutott Queen's-ben, ám Gael Monfils számára befejeződött a Garry Weber Open Halléban. Londonban Wawrinka és Murray is ott van a következő fordulóban, a kaszinókirály Ernests Gulbis viszont kikapott De Scheppertől.

Simán kikapott a Miami Heat az első hazai meccsén az NBA nagydöntőjében, így a Spurs visszavette a pályaelőnyét, 2-1-re vezet a négy győzelemig tartó párharcban.

Jó hír, hogy a női röplabda-válogatottal nemrég az Európa-bajnokságra kijutó Jan de Brandt szövetségi-kapitány meghosszabbította szerződését, így 2015 októberéig biztosan ő irányítja az együttest.

Andrea Pirlo is hosszabbított. Az olasz válogatott középpályása a következő két szezonban még biztosan a torinóiak játékosa lesz, a nemzeti csapattól viszont minden valószínűség szerint visszavonul a világbajnokság után.

Jérémy Ménez ismét Olaszországba igazolt. A római három éve után az elmúlt három esztendőt a PSG-nél töltötte, ahol nem kapott elég játéklehetőséget, most az AC Milanban folytathatja, ahol együtt dolgozhat az új edzővel, Filippo Inzaghival.

Hozzászólások