Napi - Ez történt csütörtökön
Ez történt csütörtökön
Rafa Nalad bejutott a legjobb 8 közé (Fotó:Europress/gettyimages)

Ez történt csütörtökön


2015/11/06 08:00

Federer nélkül folytatódik a párizsi torna

Az összes nagy név gond nélkül vette a nyolcaddöntőt a párizsi Masters Tornán, kivétel Roger Fedrert. A svájcit három szettben múlta felül az amerikai John Isner. Az első szettet rövidítésben az amerikai nyerte, a másodikat 6:3-ra Federer, azonban a utolsó játszmában ismét rövidítést játszottak ahol Isner kétszer is elvette Federer adogatását, ami bőven elég volt a meccs megnyeréséhez.

Djokovic, Murray két szettben, míg Rafa Nadal meccslabdát hárítva három játszmában van ott a legjobb nyolc között.

Továbbjutott a Dortmund és a Napoli az EL-ben

Az olaszok eddigi négy meccsükből mind a négyet behúzták, ezúttal 5-0-val múlták felül soros ellenfelüket, az olaszok legjobbja a duplázó Gabbiadni volt. A Dortmund az azeri Qäbälä fölött aratott győzelmével már most továbbjutott csoportjából, ők 4-0-ra nyertek.

A volt dortmundi edző Jürgen Klopp csapata a Liverpool három döntetlen után végre diadalmaskodni tudott csoportjában, az angolok a rendkívül zárt kazanyi védelmet Ibe góljával tudták csak feltörni, Bogdán Ádám csak a padon ült. Kádár viszont végigjátszotta a Fiorentina elleni találkozót, ahol az olaszok visszavágtak a múltheti csúfos vereségért. Nagy meglepetésre a sorosláskor lesajnált norvég Molde, már most tovább jutott az Ajax-Fenerbache-Celtic alkotta csoprtból.

Kép: Twitter/UefaKép: Twitter/Uefa

Rossi továbbra is az utolsó helyről indul a záró futamon

A Sportdöntőbizottság (CAS) ítélkezett Valentino Rossi fellebbezése kapcsán, a malajziai üggyel kapcsolatban. Nem történt változás, helyben hagyták a versenybírák akkori ítéletét és így a Doctor megkapta mind a három büntetőpontot és a szombati kvalifikáció eredményétől függetlenül az utolsó rajtkockából indul majd a vasárnapi versenyen.

Hozzászólások