Napi - Ez történt csütörtökön
Ez történt csütörtökön
Fotó: Europress/AFP

Ez történt csütörtökön

Szántó PetraSzántó Petra
2014/12/18 23:51

Csendesen csordogált a sportélet csütörtökön, ami nem is csoda néhány nappal karácsony előtt. De azért így is volt miről írnunk.

Tenisz: Andy Murray nem csak hogy lecserélte a fél edzői csapatát, de most már a sportszergyártóját is. Viszlát Adidas, helló Under Armour! Ezen felül megmutattuk, melyik ütésre szavaztatok a legtöbben, mely végül 2014 legjobbjának és legszebbjének bizonyult.

Snowboard: A Világkupa második állomása előtt elemeztük a mezőnyt az első verseny alapján, és azt is megtudjuk, hogyan vélekedett az első megpróbáltatásokról az egyetlen magyar versenyző, Sümegi Péter.

Olasz foci: Filippo Inzaghi jónéhány nyeretlen meccs után előhúzta az előd Carlo Ancelotti által kitervelt karácsonyfa-módszert és a Napoli ellen már 4-3-2-1-es hadrendben küldte pályára a Milant. Lehet, hogy ez a titok?

WTCC: Robert Kubica és a Citroen a privát partnere, a PH Sport között állítólag megszakadtak a tárgyalások, FIA bizottsági tag lett Móczár Péter, és a Volvo miatt sem kell aggódni.

Forma 1: Lewis Hamilton és Nico Rosberg év közbeni cicaharca lehet, hogy rossz irányba vitte volna a Mercedest, ha nem lép közbe Alain Prost, aki a jelek szerint megmentette a Mercedes vb-címét.

Kerékpár: Folytatódik Aranypedál 2014 sorozatunk, melyben most először a jövővel kapcsolatban kell szavaznotok. Mégpedig arról, hogy vajon ki lesz a következő szezon legjobb igazolása?

Német foci: És végül most sem maradhatott el Bundesliga podcastünk, melyben a hétközi forduló után beszélgetett Szathmári Atilla és Székely Dávid az alsóházról, a már karácsonykor bajnok Bayern Münchenről és még sok minden másról.

 

Hozzászólások