Napi - Ez történt csütörtökön
Ez történt csütörtökön
Fotó: Europress/Getty

Ez történt csütörtökön

Rév DánielRév Dániel
2014/06/06 00:20

A nap (legalábbis a mi időzónánkban) első eseménye az NHL döntőjének első mérkőzése volt, amelyen a Los Angeles Kings 3-2-re, hosszabbítás után győzött a New York Rangers ellen.

A Roland Garroson kivételesen a papírforma érvényesült a női elődöntőkön, Maria Sharapova és Simona Halep jutott a szombati döntőbe. A férfiak elődöntőit pénteken játsszák, Köves Gábor Nadal-Djokovic döntőt vár.

A délelőtti üresjáratot kihasználva folytattuk sorozatunkat, amelyben megtippeljük, hogy szerintünk ki nyerheti a foci vb-t. Az argentinok után érkezett egy tipp Németországra is.

A labdarúgásnál maradva, ismét érdekes pletykák érkeztek az átigazolási piacról, Olaszországban pedig megint nem sikerült jól a vb előtti utolsó hivatalos felkészülési mérkőzés.

Négy felkészülési mérkőzést rendeztek az amerikai kontinensen, a következő eredmények születtek:

Argentína - Trinidad és Tobago: 3-0 (gól: Palacio, Mascherano, Rodríguez).

Uruguay - Szlovénia: 2-0 (gól: Cavani, Stuani)

Chile - Észak-Írország: 2-0 (gól: Vargas, Pinilla)

El Salvador - Elefántcsontpart: 1-2 (gól: Álvarez 11-esből illetve Gervinho, Drogba)

A budapesti Európa-bajnokságra készülő magyar női vízilabda válogatott felkészülési mérkőzésen 14-12-re verte Hollandia együttesét Dunaújvárosban. A magyar gólszerzők: Keszthelyi 5, Antal, Takács O., Csabai 2-2, Illés A., Szűcs G., Czigány D. 1-1.

A túraautó világbajnokság (WTCC) mezőnye a moszkvai hétvégére készül, ahol ott lesz a Lada új elnöke is. A készülés közben Tiago Monteiro pedig egy beteg rajongójának okozott boldog pillanatokat.

 

Hozzászólások