Napi - Ez történt csütörtökön: A párizsi mestertornán tegnap este, ha nem is könnyen, de győzött Roger Federer
Ez történt csütörtökön: A párizsi mestertornán tegnap este, ha nem is könnyen, de győzött Roger Federer
Europress/AFP

Ez történt csütörtökön: A párizsi mestertornán tegnap este, ha nem is könnyen, de győzött Roger Federer

Jaeger ÁkosJaeger Ákos
2014/10/31 00:08

A párizsi mestertornán tegnap este, ha nem is könnyen, de győzött Roger Federer, így tovább folyok a harc közte és Djokovic között a világelsőségért. Federer nyitómeccséről Szabó Gábor írt.

A tegnapi vitaindító Djokovic-írás után, ma Buzás Gábor is megosztotta velünk gondolatait a témában.

Péntek hajnalban rendezik az NFL kilencedik játékhetének első mérkőzését, melyen a New Orleans Saints csapata utazik Charlotteba, a Carolina Panthershez. A mérkőzés beharangozóját itt olvashatjátok.

Hétközi fordulót rendeztek az olasz bajnokságban, melynek nagy nyertese a Roma lett, miután 2-0-ra legyőzték a Cesena csapatát, a Juventus pedig elszenvedte idei első vereségét Genovaban. Így a tabellát holtversenyben vezeti a két klub.

A mai nap legfontosabb magyar érdekeltségű híre, hogy Görbicz Anita babát vár, így nem lesz ott a decemberi, hazai rendezésű EB-n.

Elindult végre az NBA 2014/15-ös évadja, melyben a Spurs története első címvédéséért száll harcba. Hírekről, érdekességekről írtunk.

Bár a makaói hétvége még hátra van a WTCC 2014-es szezonjából, a figyelem érezhetően egyre inkább a következő évad kérdéseire helyeződik át.

Hozzászólások