Napi - Ez történt csütörtökön
Ez történt csütörtökön
Fotó: Europress/AFP

Ez történt csütörtökön

Szántó PetraSzántó Petra
2014/10/09 23:08

A foci Eb-selejtezők második fordulójában Szlovákia megverte Spanyolországot, de persze nem csak erről szólt a nap.

Kezdődött minden Andy Schleck délelőtti sajtótájékoztatójával, melyen bejelentette, hogy már 29 évesen befejezi pályafutását, mert nem bírja a térde. Székely Dávid búcsúztatta a 2010-es Tour de France győztes luxemburgi kerekest.

Azt is megtudtuk, Schleck mellett nagy valószínűséggel Fernando Alonso sem lesz jelen a jövő országúti kerékpárjában, mert minden jel arra mutat, hogy nem lesz profi csapata.

Mi ettől még lelkesen készülünk a péntek reggel rajtoló pekingi körre, mely az év utolsó igazán fontos kerékpáros eseménye, és amin mindenki ott lesz, aki számít, vagy nem sérült, vagy nem vonult vissza.

A héten elrajtolt az NHL, de ma inkább a másik két népszerű amerikai csapatsporttal foglalkoztunk. A Thursday Night Football előtt segítséget nyújtottunk azoknak, akik NFL fantasy csapatukat építgetik a következő fordulóra. Felmerült bennünk a kérdés, hogy ha a Wembleyben többen kíváncsiak egy a tengerentúlon gyenge közepesnek számító NFL meccsre, mint az angol válogatottra, akkor ez vajon egy intő jel-e a jövőre nézve.

Mindemellett olvashattunk a női röplabda vébé utolsó szakaszáról, melynek során győzelemmel kezdett a nagy favorit brazil válogatott, valamint a hatalmas hazai közönség szeretetét élvező olasz csapat. Lanti megírta a legfrissebb WTCC híreket, és megismerhettük a nemrégiben még a csőd szélén álló Sampdoria sikerének titkát, mely egy különc római filmszakember segítségével jelenleg veretlenül áll a 3. helyen a Serie A-ban. Továbbá azt is megtudhattuk, hogy egy maratoni specialista fizioterapeuta lett Roger Federer stábjának új tagja.

Hozzászólások