Napi - Ez történt csütörtökön
Ez történt csütörtökön
Fotó: Europress/Getty

Ez történt csütörtökön

Rév DánielRév Dániel
2014/09/18 23:32

Délelőtt érkezett az a hír, amire már szerdán is számítani lehetett: menesztették a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitányát, Pintér Attilát. A csapat következő három mérkőzésére Dárdai Pál veszi át a válogatott szakmai irányítását. Székely Dávid tekintett vissza a Pintér-érára.

Jens Voigt megdöntötte az egy órás kerékpáros világcsúcsot, kényelmesen javította meg Ondrej Sosenka 49.700 méteres rekordját, az új világcsúcs 51.115 méter.

A milánói San Siro stadionban rendezik a Bajnokok Ligája 2016-os döntőjét.

Miután a spanyol csapat 1996 óta először esett ki a Davis-kupa világcsoportjából, lemondott a szövetségi kapitány, Carlos Moya.

Minden további információ elolvasható híreinkből.

Jó hír, hogy a térdspecialista Andrews doktor is rábólintott arra, hogy Lindsey Vonn teljes edzésmunkát végezhessen. Az amerikai síző a hazai pályán, Vailben megrendezendő 2015-ös világbajnokságra készül.

Problémák vannak viszont Li Na térdeivel, a legfrissebb hírek szerint az Australian Open győztese hamarosan visszavonulhat.

Csütörtök éjjel kezdődik az NFL harmadik fordulója, ezúttal is áttekintettük az előttünk álló mérkőzéseket a fantasy játék szempontjából.

Hozzászólások