Napi - Ez történt hétfőn
Ez történt hétfőn
Fotó: Europress/AFP

Ez történt hétfőn

Szántó PetraSzántó Petra
2014/06/09 23:54

Mozgalmas napot zártunk ahhoz, képest, hogy a hét eleje van.

A tengerentúlon fokozódnak az izgalmak, hiszen az NBA nagydöntőjében LeBron James vezetésével megnyerte a címvédő Miami Heat a második mérkőzést, méghozzá a San Antonio Spurs otthonában, így 1-1-re áll a párharc.

Az X-Games csupa izgalmat hozott a texasi Austinban, hiszen a BMX-esek félcső döntőjében csupa negyvenes állhatott dobogóra, bomba meglepetés született gördeszka félcsőben, és a BMX Street és Park versenyeit is megrendezték.

A brazilok és az oroszok is sorra betliznek a röplabda Világligában, míg még mindenki a hétvégi moszkvai WTCC-futam eseményeiről beszél.

A Roland Garros éppenhogy befejeződött,ám az emlékek még élénken élnek bennünk, miközben a legjobbak már füvön edzenek Wimbledonra, egyesek olyan női edzővel, aki maga is wimbledoni bajnok volt.

Annak persze nagyon örülünk, hogy Fucsovics Marci a forró szicíliai éjszakában döntő szett tie-breakben győzött első eheti mérkőzésén.

Igazi Tour de France hangulatot hozott a Criterium du Dauphiné második, hegyi befutóval záruló szakasza, mely Froome és Contador csatáját hozta, és bár Nibali kicsit lemaradt, de bizakodó volt.

És már csak hármat kell aludnunk a foci vébéig, így mi is megkezdtük a felkészülést, méghozzá a brazil-horvát nyitómeccs, és a Mexikó-Kamerun találkozó előzetes kivesézésével, valamint a piszkos anyagiakkal.

Hozzászólások