Napi - EUROSPORT.HOSSZABBITAS.HU
EUROSPORT.HOSSZABBITAS.HU
Fotó: Europress/AFP

EUROSPORT.HOSSZABBITAS.HU

Szabó GáborSzabó Gábor
2019/02/04 18:50

Lassan öt esztendeje már, hogy először leültünk együtt, eurosportos kommentátorok, és elkezdtünk beszélgetni arról, hogy kéne csinálni egy saját honlapot. Akkor elképzelhetetlennek tűnt, hogy az anyacég bármikor is elindítson egy olyan honlapot, mint a nagyobb piacokon, mi viszont úgy éreztük, hogy lenne mit megosztanunk az olvasókkal is, nemcsak a nézőkkel.

Ebből lett a hosszabbitas.hu 2014 tavaszán.

Ha tudjuk, mi vár ránk, aligha vágunk bele, de nem tudtuk, így aztán belevágtunk. Most már azt mondom, hála az égnek, bár az is igaz, hogy kevés olyan pillanat volt ezalatt a majd öt év alatt, amikor ezt a mondatot bármelyikünk őszintén ki merte volna mondani. Küzdöttünk, mint malac a jégen, ám az is biztos, hogy az Eurosport nélkül aligha jutottunk volna el idáig. Sőt, nemhogy idáig nem jutottunk volna el, de a második születésnapunkat sem értük volna meg.

A mai nappal viszont szintet lépünk. 

Két hete már, hogy a figyelmesebb olvasók észrevehették: a honlapot már eurosport.hosszabbitas.hu-nak hívják. Akiknek mindez eddig nem tűnt fel, a mai nappal bizonyára azok is észreveszik. Ami eddig narancssárga volt, az eztán kék lesz, a design pedig szinte ugyanolyan lesz, mint másutt. Nem sokban fogunk különbözni az Eurosport központi honlapjától az Eurosport.comtól, és rövid időn belül minden lehetőség adott lesz, hogy felvegyük a versenyt a német, a spanyol vagy az angol változattal. Egy pár hét még kell, hogy minden összeálljon, amit elterveztünk, de az már most biztos, hogy innen csak rajtunk múlik minden. 

Mi hiszünk abban, hogy van létjogosultsága egy ilyen honlapnak Magyarországon, hogy nem csak az igazán nagy piacokon képes megélni egy ilyen, és reméljük, ezt be is tudjuk bizonyítani mindenkinek. Egy biztos: innentől kifelé, másokra nem mutogathatunk.

Reméljünk, hogy sikerrel járunk.

Hozzászólások