Napi - Djokovic Zverev legyőzésével jutott az elődöntőbe, megműtötték Szalai Ádámot
Djokovic Zverev legyőzésével jutott az elődöntőbe, megműtötték Szalai Ádámot
Fotó: Europress/AFP

Djokovic Zverev legyőzésével jutott az elődöntőbe, megműtötték Szalai Ádámot

HosszabbitásHosszabbitás
2020/11/21 05:45

Novak Djokovic bejutott az év végi ATP-világbajnokság elődöntőjébe. A világelső ki-ki mérkőzésen győzte le Alexander Zverevet. Az elődöntőben Thiem-Djokovic és Medvedev-Nadal meccseket rendeznek, szombaton.

Luka Jovic, a Real Madrid szerb labdarúgója megfertőződött a koronavírussal. Korábban kiderült, hogy több válogatott csapattársa is pozitiv tesztet produkált. A szerbek vasárnap a magyar válogatottal játszottak. 

Tim Henman élesen kritizálta Roger Federer röptéjét. A visszavonult brit teniszező szerint az ezredfordulón a Top 30-ból szinte mindenki jobbat ütött, mint most a svájci. 

A Mainz pénteken közölte, hogy Szalai Ádám sérülten tért vissza Magyarországtól, és meg is kellett műteni a bal térdét. Hozzátették: ha minden jól alakul a felépüléssel, akkor egy hónap múlva kapcsolódhat be újra a tréningekbe.

Reggio Emiliában rendezik az Olasz Szuperkupát, a Napoli és a juventus csapatai közt. Az eseményt az elmúlt öt alakalomból négyszer nem Olaszországban redezték.

A jövőben huszonnégy futamos lehet a Forma-1-es szezon, erről Chase Carey, az F1 amerikai elnök-vezérigazgatója beszélt.

85 éves korában elhunyt az MLSZ korábbi elnöke, Laczkó Mihály

Hozzászólások