Napi - Djokovic oxigénsátra nélkül sehova se megy, visszavonult a háromszoros olimpiai bajnok jégtáncos pár
Djokovic oxigénsátra nélkül sehova se megy, visszavonult a háromszoros olimpiai bajnok jégtáncos pár
Fotó: Europress/AFP

Djokovic oxigénsátra nélkül sehova se megy, visszavonult a háromszoros olimpiai bajnok jégtáncos pár

HosszabbitásHosszabbitás
2019/09/20 22:55

Djokovic saját oxigénkabinnal igyekezett fokozni a teljesítményét az idei US Openen

Novak Djokovic az idei US Openre magával vitte a saját magasnyomású oxigénkabinját a teljesítménye javítására és a regenerációja elősegítésére. Az ezt szállító teherautó Flushing Meadowsban parkolt, nem messze az Arthur Ashe Stadiontól.


Bernal: "Nem szeretnék Tour-függővé válni"

Egan Bernalélete július 28-a óta teljesen megváltozott. Ha készült rá, ha nem, többet már nem lesz ugyanaz a srác, aki a Tour de France előtt volt. Huszonkét évesen nyert sárga trikót, ő lett Kolumbia történetének első Tour-győztese. Ez pedig komoly felelősséggel és természetesen nagy népszerűséggel jár.


Forrong a sportvilág Irán körül

Az elmúlt napokban a sportdiplomáciai hírek érdekesebbjei Iránról szólnak. Előbb a Nemzetközi Cselgáncs Szövetség döntött úgy, hogy ideiglenesen felfüggeszti iráni tagszövetségét, majd a FIFA elnöke, Gianni Infantino szólt oda keményen, hogy itt az ideje beengedni a nőket is a stadionokba.


Imádták a nézők a budapesti World Urban Games BMX-es világsztárjait

A Klubrádió Hosszabbítás című, kedd délutánonként 15 órától jelentkező műsorában Pintér László kollégánkkal beszélgettünk, aki az előző hétvégén az Olympic Channel angol nyelvű BMX-közvetítésének kommentátora volt a budapesti World Urban Games versenyein. Szóba került a rendezvény, a freestyle BMX olimpiai szerepe és az extrém sportok nagyobb közönség elé kerülése is.


Elbúcsúzott a versenyzéstől a háromszoros olimpiai bajnok páros

22 évnyi közös korcsolyázás után a Twitteren jelentette be Tessa Virtue és Scott Moir, hogy befejezik pályafutásukat. A kanadai jégtáncpáros három olimpiai arannyal és öt világbajnoki címmel búcsúzik, az olimpiákat tekintve minden idők legsikeresebb korcsolyázóiként hagyják abba.


Elektromos TCR-autón dolgozik a JAS Motorsport

Jövőre indul az elektromos TCR-bajnokság, és már két márka, a Cupra és a Hyundai is jelezte részvételét a sorozatban. A szakág elmúlt öt évének eseményei alapján nagyon úgy tűnik, egyre nehezebb gyártói pénzt szerezni benzines túraautó programhoz, az elektromos járművek viszont annál inkább felkeltik a márkák érdeklődését. 


Egyszer azt álmodtam, hogy levágtam Palacio patkányfarkát

Újra támad a La Regista podcast, melyben ezúttal az olasz csapatok Bajnokok Ligája-szerepléséről és az első három forduló tanulságairól beszélgettünk. Bőven volt miről, hiszen szép lassan kezd körvonalazódni, mely csapatoktól lehet sokat várni az előttünk álló idényben, ahogyan az is, hol érdemes már most bőszen nyomkodni a pánikgombot.


A tűzvonalban, de nem a rivaldafényben

Ha egy amerikaifoci-meccsre gondolunk, valószínűleg egy szép touchdown jut eszünkbe. Vagy egy futás, melynél a running backnek sikerült átverekednie magát a védelmen és sok yardot szereznie csapatának. Ezek mögött a megmozdulások mögött mindig áll valaki, pontosabban valakik, akik lehetővé teszik, hogy a támadóegység tündököljön. Egyetlen yard vagy pontszerzés sem sikerülne anélkül az öt ember nélkül, akik a támadófalat alkotják.


Carl Fredrik Hagen: a sífutóból lett bringás, aki egy generáció példaképe lehet

Néhány éve még egy téli sportban versenyzett, most pedig első Vueltáján rögtön nagyszerű eredményt ért el. Nem, ezúttal nem Primoz Roglicról lesz szó, hanem Carl Fredrik Hagenről, a norvég bringásról, akiről 8. helye ellenére szinte senki nem beszél, pedig története épp olyan érdekes, mint a szlovén győztesé.

Hozzászólások