Napi - Németh Zsanett a döntőben birkózik pénteken, Ronaldo gólja sorsdöntő lehet
Németh Zsanett a döntőben birkózik pénteken, Ronaldo gólja sorsdöntő lehet
Fotó: Europress/AFP

Németh Zsanett a döntőben birkózik pénteken, Ronaldo gólja sorsdöntő lehet

HosszabbitásHosszabbitás
2019/04/11 22:36

A helyzetek alapján jogosnak mondható döntetlen született a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében az Ajax és a Juventus között. A hollandok sokat tettek a győzelemért, de Cristiano Ronaldo egy szép támadás végén megszerezte azt a gólt, ami miatt az olasz bajnok várja komoly előnyből a visszavágót.


Pénteken élete első döntőjére készülhet a birkózó Európa-bajnokságon Németh Zsanett, aki már többször állt a dobogó legalsó fokán, de most végre fényesebb érmet vihet haza.


 Vasárnap Paris-Roubaix. Az év egyik legjobban várt klasszikusa. Ennek megfelelően az Eurosport most is egész napos közvetítéssel készül. Majdnem ötvenöt kilométer kockaköveken,  várhatóan szép, napos időben.  A következő napokban elmerülünk a verseny történetében, írunk a főszereplőkről, és felidézünk néhány érdekes történetet.


Amikor Dusan Tadic elhagyta a Southamptont az Ajax kedvéért tavaly nyáron, az igazolással együtt rávilágított a saját kudarcára, különösebb feltűnést nem keltő négy évére, 134 Premier League-mérkőzésén 21 gólt szerzett. Volt néhány fényes pillanata, miután az FC Twente 2014 nyarán 10 millió fontért eladta őt Angliába.
Hozzászólások