Napi - Böde a válogatottban - Ez történt csütörtökön
Böde a válogatottban - Ez történt csütörtökön
Fotó:Europress/AFP

Böde a válogatottban - Ez történt csütörtökön


2015/10/01 23:25

A Csütörtöki nap főhíre a vűlogatott keretének kihirdetése volt.

Némi meglepetésre több az utóbbi időben is stabil kerettag is kimaradt Bern Storck szűkített, 25 fős válogatott keretéből. Olyan nevek nem kerültek be a Feröer és Görögország elleni keretbe, mint Stieber Krisztián vagy Szalai Ádám. Utóbbi kimaradása még érthető is, hisz Szalai az utóbbi időben semmit nem mutatott a nemzeti csapatban. Helyére a Ferencváros 11 gólos tankja, Böde Dániel került, a szurkolók legnagyobb örömére.

A válogatott kerete:

Kapusok:

Király Gábor (Haladás), Dibusz Dénes (Ferencváros),Bogdán Ádám (Liverpool)

Védők:

Fiola Attila (Puskás Akadémia),Osváth Attila (Vasas), Juhász Roland (Videoton FC), Vanczák Vilmos (Sion), Kádár Tamás (Lech Poznan), Guzmics Richárd (Wisla Krakow), Lang Ádám (Videoton FC), Bosnjak Predrag (Haladás), Leandro (Ferencváros)

Középpályások:

Nagy Ádám (Ferencváros), Kalmár Zsolt (RB Lepizig), Márkvárt Dávid (Puskás Akadémia), Tőzsér Dániel (QPR), Elek Ákos (Csangcsun Jataj), Gera Zoltán (Ferencváros)

Támadók:

Lovrencsics Gergő (Lech Poznan), Bódi Ádám (DVSC-Teva), Nikolics Nemanja (Legia Warszawa), Dzsudzsák Balázs (Bursaspor), Németh Krisztián (Sporting Kansas City), Böde Dániel (Ferencváros), Priskin Tamás (Slovan Bratislava)

Az Európa Liga második fordulójában az olasz csapatok szárnyaltak, az angolok szenvedtek

A Fiorentina ott folytatta ahol a hétvégén abbahagyta Milánóban, ezúttal a Belenensest tömték ki 4 góllal. A Lazio fordulatos meccsen múlta felül a francia Saint-Etient, míg a Napoli a Legia Varsó ellen hozta a kötelezőt.

Se a Tottenham, se a Liverpool nem tudott nyerni. Előbbi a Monacoval remizett, míg a vörösök Vanczák csapatával, a Sionnal nem bírtak.

Pontosan 9 évvel ezelőtt nyerte utolsó F-1-es futamát, a valaha volt egyik legnagyobb legenda Michael Schumacher. A 2006 október elsejei kínai futam győzelme volt karrierje 91. győzelme.

Serena Williams bejelentette, hogy idén nem áll ki több meccsre, hanem a teljes felépülésre és az Ausztrál Open-re fordítja minden figyelmét.

Hozzászólások