Napi - Bernalé a Tour, Kyrgios ismét botrányt kavart
Bernalé a Tour, Kyrgios ismét botrányt kavart
Fotó: Europress/AFP

Bernalé a Tour, Kyrgios ismét botrányt kavart

HosszabbitásHosszabbitás
2019/07/27 22:56

Nibalié az utolsó hegyi szakasz, Bernal nyerte a Tourt!

Egan Bernal  gond nélkül kibírta az alaposan lerövidített hegyi zárószakaszt , amit szökésből Vincenzo Nibali nyert. Alaphilippe 13 kilométerrel a cél előtt szakadt le a Jumbo-Visma tempójától, így az ötödik helyre esett vissza. Kruijswijk bejött a dobogóra, Bardet pedig elvitte a pöttyös trikót.


Vizes vébé hírek:

Negyedik helyen végzett a magyar férfi vízilabda-válogatott a kvangdzsui olimpiai kvalifikációs világbajnokságon: Märcz Tamás együttese a szombati bronzmérkőzésen 10-7-es vereséget szenvedett el a horvát csapattól.

Érem nélkül maradtak a magyar úszók szombaton a kvangdzsui világbajnokságon: Milák Kristóf negyedik lett 100 méter pillangón, míg Burián Katalin a hetedik, Hosszú Katinka pedig a nyolcadik helyen végzett 200 méter háton.


Miért tűnik kilátástalannak Vettel helyzete?

Hihetetlen, de egy éve tart már Sebastian Vettel válsághelyzete a Forma–1-ben, és egyelőre nem igazán lehet látni a végét. A négyszeres világbajnok most visszatért arra a helyszínre, ahol lejtmenete kezdetét vette: Hockenheimbe. Ebből az alkalomból kifolyólag vizsgáljuk meg, mik lehetnek az okai ennek a hosszú ideje tartó krízisnek, ami túlnyúlik a tavalyi Német Nagydíj történésein.


Nick Kyrgios: "Én vagyok a legrosszabb srác"

Nick Kyrgios a minap előadta egyszemélyes színpadi művének legújabb felvonását. Az ausztrál az elmúlt hónapokban többször hívta föl magára a figyelmet azzal, hogy beszólt ellenfeleinek, esetleg még azok edzőinek is.Hozzászólások