Napi - Megvan Feller első győzelme, Kyrie Irving most karantén miatt nem léphet pályára
Bassino tovább növelte előnyét óriás-műlesiklásban, megvan Feller első győzelme, Kyrie Irving most karantén miatt nem léphet pályára
Fotó: Europress/AFP

Megvan Feller első győzelme, Kyrie Irving most karantén miatt nem léphet pályára

HosszabbitásHosszabbitás
2021/01/17 07:30

A világ eddigi legjobb fedett pályás eredményét ugrotta hármasugrásban Hugues Fabrice Zango. Most először sikerült túljutni 18 méteren, a burkina fasói atléta 18,07 méteres eredménnyel győzött Aubiere-ben.

Idén harmadszorra nyert óriás-műlesiklásban Marta Bassino. Az olasz mögött Tessa Worley lett a második, Michelle Gisin pedig a harmadik.

A férfiak műlesiklással folytatták a világkupát, az ausztriai Flachauban pályafutása első világkupa győzelmét aratta a hazaiak versenyzője Manuel Feller.

A síugróknál szomabton csapatversenyt rendeztek a lengyelországi Zakopanéban. A második sorozatban nyújtott remek teljesítménnyel az osztrákok végeztek az élen, megelőzve a hazaiakat és Norvégiát.

Kyrie Irvinget pénzbüntetésre és 5 napos karanténra ítélte az NBA, miután a kosaras megszegte a liga egészségügyi protokollját. 

Hazai pályán kapott ki a Ferencváros a női kézilabda Bajnokok Ligájában. A dán Esbjerg 4 góllal nyert.

Tovább nőtt az új koronavírus fertőzöttek száma a Zöld-foki Köztársaság csapatánál, így bizonytalan, hogy ki tudnak-e állni a következő mérkőzésükre az egyiptomi kézilabda világbajnokságon.


Hozzászólások