Napi - Barka Emese aranyérmes, 25 éve nyertek BEK-et az UTE vízilabdázói
Barka Emese aranyérmes, 25 éve nyertek BEK-et az UTE vízilabdázói
Fotó: Europress/AFP

Barka Emese aranyérmes, 25 éve nyertek BEK-et az UTE vízilabdázói

HosszabbitásHosszabbitás
2019/04/12 22:49

Eddigi négy bronzérme mellé Barka Emese aranyérmet szerzett a birkózó Európa-bajnokságon, Sastin Marianna alig több, mint másfél évvel kisfia születése után harmadik lett.


25 évvel ezelőtt, 1994. április 12-én nyerte meg a BEK-et a Catalunya ellenében az UTE férfi vízilabdacsapata. Cikkünkben felelevenítjük az Újpest negyedszázaddal ezelőtti fantasztikus menetelését, melyben Csurka Gergely beszámolói mellett a korszakos lila-fehér gárda két akkori játékosa, Benedek Tibor és Szabó Zoltán volt a segítségünkre. Múltidézőnk.


 A bronzéremért küzdhet vasárnap a házigazda Sopron Basket, miután a női kosárlabda Euroliga négyes döntőjének második elődöntőjében 81-59-re kikapott pénteken a címvédő Jekatyerinburgtól.


Mattia Binotto, a Ferrari csapatfőnöke szerint Sebastian Vettelnek van a legnagyobb esélye a világbajnoki címre, ezért a csapat őt részesíti előnyben, de hangsúlyozta, hogy a pilótái továbbra is szabadon versenyezhetnek.


Valószínűleg azóta szokás képernyőbe üvölteni, hogy "Ezt még én is berúgtam volna!", amióta a tévés fociközvetítés létezik. A 23 éves Marco Nicolai is ilyen rajongó. Az AS Roma hivatalos Facebook-oldala Cengiz Ünder visszatérését megünnepelendő, március 27-én kitett egy összeállítást a török focista legszebb góljaiból, ez alá a poszt alá írta ezt a mondatot. A többi pedig már történelem, a videó a bizonyíték!










Hozzászólások