Napi - Baló Györgyre emlékeztünk, Osaka régi edzője pereli a klasszist,a magyar labdarúgó válogatott sajtótájékoztatót tartott
Baló Györgyre emlékeztünk, Osaka régi edzője pereli a klasszist,a magyar labdarúgó válogatott sajtótájékoztatót tartott
Fotó: Europress/AFP

Baló Györgyre emlékeztünk, Osaka régi edzője pereli a klasszist,a magyar labdarúgó válogatott sajtótájékoztatót tartott

Ajkler ZitaAjkler Zita
2019/03/19 23:09

Baló Györgyre emlékeztünk: vízilabdázónak indult, sportriporternek készült, az újságírói szakma egyik legnagyobb alakja lett a hétfőn elhunyt televíziós újságíró.


Naomi Osaka régi edzője perre ment: szerinte a versenyző folyamatosan, 14 éves kora óta tartozik neki egy "állítólagos" szerződés alapján.


Március 15-én kiderült, hogy 2010 után először a Zengő Motorsport biztosan nem tagja a bajnokság állandó mezőnyének. Legalábbis egész éves nevezőként nem. 


Kimondottan izgalmasra sikeredett a Tirreno-Adriatico kerékpárverseny utolsó napja.


Szakértők a barcelonai teszteket követően úgy számoltak, a Ferrari előnye körönként akár fél másodperc is lehet a címvédő Mercedesszel szemben. Ehhez képest a melbourne-i évadnyitón az időmérő és a verseny egyaránt hatalmas Mercedes-fölényt hozott, a Ferrarik pedig még a dobogóhoz sem voltak elég gyorsak. Mattia Binotto szerint azonban az ausztráliai eredmények nem tükrözik az olaszok valódi erejét. Az olaszok mindezek ellenére bizakodnak.


Sajtótájékoztatót tartott a magyar labdarúgó válogatott, mivel csütörtökön 20.45 órától összecsap a szlovákokkal Nagyszombatban, majd vasárnap 18 órától a világbajnoki ezüstérmes horvátokat fogadja a Groupama Arénában. A csoportban még Wales és Azerbajdzsán szerepel, és az első kettő jut ki a 2020-as kontinensviadalra, melynek részben Budapest is házigazdája lesz négy mérkőzés erejéig.


                                                                                                                                                                        MTIHozzászólások