Napi - Babos nem indul párosban, dopping miatt tiltották el az Ajax kapusát
Babos nem indul párosban, dopping miatt tiltották el az Ajax kapusát
Fotó: Europress/AFP

Babos nem indul párosban, dopping miatt tiltották el az Ajax kapusát

HosszabbitásHosszabbitás
2021/02/06 05:28

Megnyerte a Chelsea a londoni rangadót. A Chelsea 1-0-ra nyert a Tottenham vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának csütörtöki zárómérkőzésén.

Fucsovicsnak is újra karanténba kellett vonulnia, de negatív lett a tesztjeFucsovics Márton is azok között volt, akiknek rövid időre ismét karanténba kellett vonulniuk Melbourne-ben, a hétfőn kezdődő ausztrál nyílt teniszbajnokság helyszínén.

Fucsovics ausztrál, Babos belga, Balázs pedig spanyol ellenféllel kezd az Australian Openen. Az ausztrál nyílt teniszbajnokság három magyar érdekeltje egyformán elkerülte a kiemelteket a melbourne-i Grand Slam-torna első fordulójában.

Babos Tímeát sokkolta Mladenovic döntése, nem indul párosban az Australian Openen. Nem indul az ausztrál nyílt teniszbajnokság női párosversenyében a címvédő Babos Tímea, miután állandó párja, Kristina Mladenovic sérülés miatt visszalépett a viadaltól.

Djokovicsék kiestek, a németek nagy csatában búcsúztatták a címvédő szerbeket. A német csapat nagy csatában legyőzte a címvédő szerbeket, ezzel elődöntőbe jutott a Melbourne-ben zajló tenisz ATP Kupán.

Dominik Paris győzött lesiklásban Garmisch-Partenkirchenben. Paris a 15. világkupa-győzelmét aratta a legyorsabb számban, összességében pedig már 19 elsősége van a vk-ban.

Véletlenül felesége gyógyszerét vette be, egy évre eltiltották az Ajax kapusát. Az Európai Labdarúgó Szövetség dopping miatt egy évre eltiltotta az Ajax Amsterdam kameruni kapusát, Andre Onanát.

Két magyar aranyérem a nizzai úszóverseny nyitónapján. Zombori Gábor 400 méter gyorson, Hosszú Katinka 200 méter vegyesen nyert a Golden Tour nemzetközi úszóverseny-sorozat első állomásának nyitónapján.

MTI

Hozzászólások