Forma 1 - Ellopták Shumacher kórházi aktáit!
Ellopták Shumacher kórházi aktáit!
Fotó: Europress/Getty

Ellopták Shumacher kórházi aktáit!

Pintér LászlóPintér László
2014/06/23 21:42

A hírt az RTL közölte, de Michael Schumacher menedzsere, Sabine Kehm is megerősítette: „A papírokat ellopták. A lopást bejelentették, a hatóságok megkezdték a nyomozást”.

A papírokat a lausanne-i kórházból lopták el. Az anyag Schumacher teljes kezelésének dokumentumait tartalmazza, részletezve az összes rajta végzett beavatkozást.

Schumacher síbalesete után az újságírók egészen elképesztő módokon próbáltak közelebb férkőzni a hétszeres világbajnokhoz. Ez az eset azonban olyan messzire megy, amire nem lehet szavakat találni.

„Ezen csak elszörnyedni és felháborodni lehet! Mindenkit sürgősen eltanácsolnék attól, hogy a dokumentumokat megvásárolja vagy nyilvánosságra hozza. Természetesen mi minden rendelkezésre álló eszközzel meg fogjuk akadályozni” – mondta Kehm.

A lopással kapcsolatban részleteket még nem tudni. A rendőrség jelenleg azt vizsgálja, hogy a tetteseknek volt-e lehetősége a kórház számítógépes rendszeréből kimásolni az adatokat. Michael Schumacher alig egy hete került áthelyezésre Grenoble-ból a lausanne-i egyetemi kórházba, miután felébredt a hónapokig tartó kómából.

Hozzászólások