Kerékpár - Rövidke öröm
Rövidke öröm
Fotó: Europress/AFP

Rövidke öröm


2014/08/05 11:27

Michael Matthews tegnapi ünneplése nem az első a sorban. Sőt, mostanában egészen sokat láttunk hasonlót, de ez a legfrissebb. A lengyel kör második szakaszát Vakoc fél perces előnnyel nyerte meg, nagyjából mindenki elfelejtette, hogy van előttük valaki.

Kaliforniában is láthattunk idén furcsaságot, hiszen szegény Eloy Teruel azt hitte, sikeresen meglógott a többiektől, élete sikerét ünnepelte, csak azt nem vette észre, hogy egy körrel korábban tette, mint lehetett volna.

Blel Kadri pályafutása során már többször is kiszúrt a kollégáival. Tavaly a Roma Maximán lett első, ám ezt a többiek nem tudták, így Filippo Pozzato volt elképesztően boldog a második helyével (a lényeg 1:41-kor kezdődik). Azóta idén a Touron is ünnepelt, róla Alberto Contador feledkezett meg, de a spanyol idejében kapcsolt, és nem ünnepelt látványosan.

Szintén tavaly a Girón is volt egy hasonló eset. A kilencedik szakaszt Maxim Belkov nyerte, erről viszont Carlos Betancur nem tudott semmit. (A lényeg 1:57-től)

És ha valaki azt gondolná, egy versenyen kétszer ilyen nem történhet meg, nézze meg a 17. etap összefoglalóját, amelyben Navardauskast nem értesítették arról, hogy előtte Visconti már áthaladt a célvonalon.

Hozzászólások