ES Bringa - Élet a Justin Bieber-rajongó, Duracell-nyusziként pattogó holland kerékpáros fenomén mellett
Élet a Justin Bieber-rajongó, Duracell-nyusziként pattogó holland kerékpáros fenomén mellett
Fotó: Europress/AFP

Élet a Justin Bieber-rajongó, Duracell-nyusziként pattogó holland kerékpáros fenomén mellett

Kálmán LaciKálmán Laci
2020/07/03 09:19
Nemrégiben az egyik belga oldal munkatársai Mathieu van der Poel barátnőjét, Roxanne Bertelst faggatták arról, milyen is az élet az Alpecin-Fenix kerékpárosa mellett. A beszélgetésből néhány meglepő infó is kiderült.

Ezek közül az egyik legütősebb, hogy Van der Poel bizony Justin Bieber-fan.

"Így van, a hír igaz" - meséli Roxanne. "Ez a rajongás meglehetősen komoly szintig elmegy, egészen addig, hogy táncol és énekel is a dalaira. Mathieu hatalmas Justin Bieber rajongó. Szerencsére nincs TikTokja, mondjuk lehet, hogy titokban föl kéne vennem őt." (nevet)

Magának Roxanne-nek is van 31 ezer követője az Instagramon, bár gyaníthatóan javarészt Van der Poel miatt.

"Igen, ők szinte mind Mathieu rajongói. Olyan emberek, akik arra is kíváncsiak, mit csinál a magánéletben. Hozzáteszem, hogy én azért nem osztok meg akármit, kétszer is meggondolom, mit teszek fel. Hogy másként néznek-e rám az emberek? Többnyire meg sem ismernek, ha Mathieu nincs velem, és ez így tök jó nekem."

Kétségtelen, Roxanne élete megváltozott az utóbbi időben. Igaz, az elején nem is tudta, mire vállalkozik.

"Ezek a srácok nagyon szigorú menetrend szerint élnek. Alig van idejük hétköznapi dolgokra. Néha egy sétát is hetekre előre meg kell tervezni. Van egy excel-táblánk otthon, amiben benne van, mikor épp hol van. Ezt a csapat intézi, de időnként csekkolom, hogy tudjam, a kedvesem mikor lesz itthon."
"Amikor otthon van, általában nyugodt. Nem nagyon láttam még idegesnek. Max egy rosszul sikerült verseny után, olyankor egy kis ideig azért mogorva. De összességében ő egy kifejezetten életvidám ember. Ha reggelinél nem szól sokat, akkor tudom, hogy egy kicsit feszült. De egyébként Duracell-nyusziként pattog ide-oda."

"Hogy kit hív fel egy jó verseny után? Igazság szerint nem nagyon szeret telefonálni. Talán azért, mert túl sokszor muszáj neki. De mivel az apukája egy nagyon fontos ember az életében, azt hiszem őt hívja fel elsőként."

"Én főzök rá. Nem méricskéli a kaját vagy ilyesmi, inkább csak a fontosabb versenyek előtt. Néha iszik egy kis bort is a vacsihoz, inkább boros, mint sörös. Hogy melyik bringán nézem őt szívesen? Az országútin. Amikor montizik, akkor inkább becsukom a szemem."


Het Nieuwsblad

Hozzászólások