ES Bringa - Zseniális videókkal froclizzák egymás a srácok a Tour de France-on
Zseniális videókkal froclizzák egymás a srácok a Tour de France-on
Fotó: Europress/AFP

Zseniális videókkal froclizzák egymás a srácok a Tour de France-on

LantiLanti
2020/09/01 07:52
A hétvégén elindult a 2020-as Tour de France, az egész év legfontosabb kerékpárversenye, ami általában a három héten át tartó szenvedést, koncentrációt, és sok-sok feszült pillanatot szokott hozni. 

Ám mindezek ellenére a humor itt is ugyanúgy megterem, mint ahogy a fű kinő a beton repedései közül. Tegnap például két zseniálisan aranyos, egymáshoz kapcsolódó videón nevethetett az internet népe. 

Történt, hogy a második szakasz végén Matt White, a Mitchelton-Scott köztiszteletben álló sportigazgatója a csapatkocsiban próbálta kihámozni, ki nyerte a mezőnyhajrát a három szökevény, Julian Alaphilippe, Marc Hirschi és Adam Yates mögött. 

A maszk mögül is jól hallható, hogy Peter Sagant látja elsőnek, és Greg van Avermaet-ot másodiknak. Csakhogy a belga nevét nem is olyan könnyű kimondani, ha az ember ausztrál, fáradt, és egy darab rongy bosszantja a száját...

Szóval Greg neve sokkal inkább a Muppet Show (Breki és a többiek) híres dalocskájának "szövegére" hasonlított az ő szájából. A csapat persze rárabolt a lehetőségre, és csinált belőle egy vicces videót:


A Twitter-üzenetben Van Avermaet és csapata, a CCC segítéségét kérték, ami nem is maradt el. Kicsivel később jött a válasz a belga klasszikus-menőtől, aki a végén azért Matt White orra alá dörgölte azt is, ki nyerte igazából a mezőnyhajrát. 

Hozzászólások