ES Bringa - "Inkább legyen két hetes az ide Giro, minthogy meg se rendezzék" - Valter Attila (ESB podcast)
"Inkább legyen két hetes az ide Giro, minthogy meg se rendezzék" - Valter Attila (ESB podcast)
Fotó: Europress/AFP

"Inkább legyen két hetes az ide Giro, minthogy meg se rendezzék" - Valter Attila (ESB podcast)

Bodnár GergőBodnár Gergő
2020/03/26 11:37
"Ha csak a két hetes Giro jöhetne szóba, akkor inkább legyen úgy, mint sehogy" - mondja Valter Attila, akinek ezekben a napokban pont az első World Tour-versenyén, a Katalán körön kellene tekerni.


Sőt, szerdán amikor felhívtuk, épp a Valter 2000 nevű emelkedőt szerepelt volna a programban, ami őt nyilván kifejezetten motiválta:) A CCC versenyzőjével, a kényszerszünetről, a megváltozott edzésmunkáról, az elhalasztott Giroról, Trentin extrémnek hangzó felvetéséről, egy esetleges nézők nélküli Tour de France-ról, és a csapatnál uralkodó hangulatról is beszélgettünk, aztán zárásként jöttek az 'lightosabb' kérdések.

Így derült ki, hogy Ati miért szeretné "beleásni" magát a síugrásba, melyik ételt készítené el, ha Greg Van Avermaet jönne hozzá vendégségbe, van-e kedvenc pesti étterme, és mennyien ismerik fel mostanság civilben vagy épp edzés közben.


ui: 
Vasárnap (03.29) reggeltől estig kerékpáros ismétlések az Eurosporton! Harelbeke, GW, Flandria, Roubaix. Ha valakinek hiányoznának a (tavalyi) egynaposok, vagy a háromhetesek összefoglalói.

A podcast ITunes-on is meghallgatható!


 

Hozzászólások