ES Bringa - TDU 2: Bevin hozta a CCC első győzelmét
TDU 2: Bevin hozta a CCC első győzelmét
Fotó: Europress/AFP

TDU 2: Bevin hozta a CCC első győzelmét

Bodnár GergőBodnár Gergő
2019/01/16 09:43

Komoly meglepetés, már a második napon, mindenki sprintet várt, és jó eséllyel egy Viviani-Sagan-Ewan csatát. Erre jött Patrick Bevin, aki alaposan meglepett mindenkit. Hiába, még nagyon a szezon elején járunk.

Az új-zélandi versenyző első helyében persze a bukás is szerepet játszhatott, de kétségtelenül kiválóan helyezkedett. Bevin nagyon komoly neveket előzött meg a hajrában, hisz Ewan és Sagan előtt nyerte a TDU második szakaszát.

"Ránézve a befutóra, tudtam, hogy itt lehet esélyem. Nyilván nem a győzelemben gondolkodtam, de a dobogó, és így egy-két bónuszmásodperc megszerezésének lehetősége átfutott az agyamon. Sánchez hosszú támadása nekem kedvezett, szinte felvezette a hajrát. Lehajtottam a fejem, és nyomtam. Aztán amikor felemeltem, én voltam az első" - értékelt Bevin, aki megszerezte a CCC csapat történetének első győzelmét. És nem mellesleg a vezetést is átvette összetettben.

Viviani ezúttal a bukás miatt maradt ki a meccs érdemi részéből, Ewan pedig még szemmel láthatóan még nem az igazi. De a 4. szakaszon akár meg is szerezheti az első belga lottós győzelmét.
 

Hozzászólások