ES Bringa - Csak egy fotót szeretett volna az autós, aki elütötte Quintanát
Csak egy fotót szeretett volna az autós, aki elütötte Quintanát
Fotó: Europress/AFP \ Csak egy közeli fotót szeretett volna az autós, aki elütötte Quintanát

Csak egy fotót szeretett volna az autós, aki elütötte Quintanát

Bodnár GergőBodnár Gergő
2020/07/04 09:10
Egy fotó. Méghozzá egy jó közelről készült fotó, edzés közben. Ez okozta a bajt, ezért ütötték el tegnap - természetesen véletlenül - Nairo Quintanát.

Az Arkea kolumbiai versenyzője épp testvére, Dayer társaságában tekert a Tunját és Motavitát összekötő úton, amikor egy autó melléjük érve a tükrével véletlenül elsodorta Nairót. 

A sofőr egyébként direkt ment a két arkeás versenyző mellé (kielőzte az őket kísérő autót), hisz szeretett volna menet közben egy közeli képet csinálni Quintanáról. 

"Tele vagyok horzsolásokkal, beütöttem a jobb térdem, és a bal könyököm. Szerintem nincs törés, de ez majd a kórházi vizsgálatok után derül ki pontosan” – mondta még tegnapi Quintana, aki az ütközés után egy twitterre feltöltött videóüzenetben nyugtatta meg a szurkolóit.

000_1UK573.jpg Fotó: Europress/AFP

Szombat reggel az El Tiempo már arról írt, hogy valóban nincsenek törések, vagyis Quintana egész jól - néhány komolyabb horzsolással - megúszta a balesetet. Az viszont valószínű, hogy a következő két hétben nem tud majd edzeni.

A tervek szerint a többi kolumbiai profihoz hasonlóan, Nairo Quintana is a július 19-én induló különgéppel jön át Európába, hogy itt folytassa a felkészülését az augusztus 29-én rajtoló Tour de France-ra.Hozzászólások