ES Bringa - Quintana elárulta, hogy valójában nem ő a kapitány
Quintana elárulta, hogy valójában nem ő a kapitány
Fotó: Europress/AFP

Quintana elárulta, hogy valójában nem ő a kapitány

Bodnár GergőBodnár Gergő
2019/08/30 09:20
"Volt egy csapatértekezletünk, ahol Unzué elmondta, hogy Valverde nagyon jó formában van, szóval ő az első számú emberünk."

Ezt nem más, mint Nairo Quintana nyilatkozta. Majd gyorsan hozzátette, ha ez a feladat, akkor természetesen be kell állni a sorba.

"Ami engem illet, még nem igazán tudom megmondani, hogy mi lesz velem a hegyeken, szóval várjunk meg pár komolyabb emelkedőt."

Meglepő kijelentés, és főleg az nagyon érdekes, hogy Quintana erről nyíltan beszélt a spanyol sajtónak. És ha már megszólalt, akkor kitért a Valverdével való kapcsolatára is.

"Egy szó nem igaz abból, hogy probléma lenne kettőnk között. Valaki egyszerűen feszültséget akar kelteni. De csak mi tudjuk, hogy mi folyik, és mi hangzik el a csapatbuszban."

000_1JU8OZ.jpg Fotó: Europress/AFP

Quintana egyébként hat nap után jobban áll, mint Valverde, nyert is már szakaszt, ugyanakkor az eddigi egyetlen hegyi befutós napon majdnem 1 percet kapott a csapattársától.

Ha a fenti nyilatkozat igaz - és nem terelésről van szó - akkor innentől kezdve nem kérdés, hogy ki a Movistar első számú embere.

(Forrás: AS)

Hozzászólások