ES Bringa - PN6: Schachmann még sárgában, Benoot nyerte az utolsó előtti szakaszt
PN6: Schachmann még sárgában, Benoot nyerte az utolsó előtti szakaszt
Fotó: Europress/AFP

PN6: Schachmann még sárgában, Benoot nyerte az utolsó előtti szakaszt

Bodnár GergőBodnár Gergő
2020/03/13 18:24
Nem lesz budapesti Giro-rajt, biztosan nem kezdődik el május 9-én az olasz kör, és a Párizs-Nizza sem az eredeti időpontban zárul. A verseny már holnap befejeződik a királyetappal, szóval ma délután az utolsó előtti szakaszt láthattuk.


De a Bahrain-McLaren nélkül, hisz Dylan Teuns sora nem vállalta az indulást, és a holnapi rajtnál már az Israel csapatát sem láthatjuk, verseny viszont lesz. Legalábbis a péntek esti hírek szerint.

Kisebb csoda, hogy még megy a Nizza, bár az utolsó szakasz már nem kerül megrendezésre, szóval szombaton, egy hegyi befutós nappal zárul a verseny. Amely ebben a hónapban biztosan az utolsó lesz.

Elmarad a budapesti Giro-rajt, az olasz kör biztosan nem kezdődik el május 9-én, pénteken sajnos ez is hivatalossá vált. De nyugodtan készülhetünk arra, hogy április 5-én nem nézünk Flandriát...


A Párizs-Nizza 6. szakaszát egyébként Tiesj Benoot nyerte, aki az úton kiharcolt különbség, és a jóváírások miatt eléggé megközelítette a hajrában bukó - de még sárga trikós - Max Schachmannt. A Bora versenyzője úgy mehet neki a szombati napnak, hogy már csak 36 másodperccel vezet Benoot előtt.

Bár a francia szövetség a szakasz vége után nem sokkal bejelentette, hogy az ország területén mostantól nem rendeznek több versenyt, a Nizza holnapi szakaszát elvileg megtartják. Ha ez tényleg így lesz, akkor szombaton 13.10-től várunk mindenkit az Eurosport 2-n.

Hozzászólások