ES Bringa - PN4: Kragh Andersené a szakasz,  Schachmann növelte az előnyét összetettben
PN4: Kragh Andersené a szakasz,  Schachmann növelte az előnyét összetettben
Fotó: Europress/AFP

PN4: Kragh Andersené a szakasz,  Schachmann növelte az előnyét összetettben

Bodnár GergőBodnár Gergő
2020/03/11 18:22
Ahogy arra számítani lehetett, Max Schachmann jelentősen növelte az előnyét az időfutamnak köszönhetően, de a Bora versenyző a szakaszgyőzelemtől sem volt messze. Az egyenkéntit - először profi pályafutása során - Søren Kragh Andersen nyerte, Quintana több, mint két és fél percre van az első helytől.

Søren Kragh Andersennel majdnem minden időfutamon számolunk, de saját elmondása szerint, a mai tényleg az ő pályája volt. Sokáig egyedüliként ment 19 perc alá a 15,1 km hosszú egyenkéntin, aztán Schachmann egy kicsit ráijesztett a kezdésével. De a sárga trikós sem tudta megelőzni, maradt köztük hat másodperc.

A Sunweb dán versenyzője először nyert egyéni időfutamot profi pályafutása során, Schachmann viszont a második hely miatt sem lehet nagyon szomorú.


Összetettben ugyanis 1.06-al vezet az egyik legnagyobb riválisa, Sergio Higuita előtt, Nairo Quintanával szemben pedig 2.38 az előnye.

De korán sem biztos, hogy megrendezik a szombati királyszakaszt, illetve a nizzai befutót, hisz egyre inkább tartja magát a pletyka, hogy ebben a verseny maximum még két szakasz lehet benne...

Hozzászólások