ES Bringa - Lopez: "Meg tudok birkózni azzal a nyomással, hogy én vezetek"
Lopez: "Meg tudok birkózni azzal a nyomással, hogy én vezetek"
Fotó: Europress/AFP

Lopez: "Meg tudok birkózni azzal a nyomással, hogy én vezetek"

Bodnár GergőBodnár Gergő
2019/08/28 21:44
Túl vagyunk az első hegyi befutós szakaszon, és máris eléggé megváltozott az összetett.
Roche bukta a piros trikót, újra Lopez vezet, Valverde ma jóval Quintana előtt jött meg, akiről meg Uran és Chaves szakadt le.

Nézzük mit mondtak a főszereplők a Javalambre megmászása után.


Ángel Madrazo
"Amikor áthaladtam a célvonalon, egyből a feleségem jutott eszembe. Ugyanis nélküle tényleg nem lehetnék profi. Ő van otthon a gyerekekkel, elvégez mindent helyettem, átsegít a nehéz pillanatokon. Szóval övé ez a győzelem."

Miguel Angel Lopez
"Két napja elveszítettem a piros trikót, de egyáltalán nem izgultam miatta. Mert éreztem, hogy jó formában vagyok, és tudtam, hogy jönnek a hegyek. Büszke vagyok a srácokra, mert ma óriásit mentek. Újra én vezetek összetettben, de ez egyáltalán nem teher. Az elmúlt években már összeszedtem annyi rutint, hogy képes leszek kezelni ezt a helyzetet."

EDFE_2ZXYAArpsv.jpg Fotó: twitter

Primoz Roglic
"Kemény napunk volt, de összességében elégedett vagyok. Amikor Valverde elindult, egyből  tudtam, hogy menni kell vele, mert iszonyatosan erős. Durva belegondolni, hogy tíz éve, amikor ő itt összetettet nyert, én még simán síugró voltam."

Alejandro Valverde
"Lopez ment, én pedig nem engedhettem el nagyon messzire. Korábban is mondtuk, hogy figyelni kell már, mert nagyon erős. Ezt ma is bizonyította. Nairo? Nem hiszem, hogy kudarc lenne számára a mai nap, mert szépen megjött. Kudarcról meg csalódásról akkor beszélhetnénk, ha kapott volna 5 percet. De erről szó sincs."


Hozzászólások