ES Bringa - Kezdődik a Vuelta! - ESB podcast
Kezdődik a Vuelta! - ESB podcast
Fotó: Europress/AFP

Kezdődik a Vuelta! - ESB podcast

Bodnár GergőBodnár Gergő
2019/08/23 15:45

Szombaton egy torreviejai csapatidőfutammal elkezdődik az év utolsó háromhetese, a Vuelta. Bár kifejezetten sok nagy név (Froome, Bernal, Thomas, Dumoulin, Nibali, Simon Yates, Landa, Pinot és Bardet) hiányzik, plusz az utolsó pillanatban egy sérülés miatt Carapaz is lemondta az indulását, még simán lehet egy nagyon jó versenyünk. Hisz ahogy a podcastben is elhangzik, ez a háromhetes már nem csak "nyűg és teher" sokaknak, hanem igenis nagy esély, és komoly kihívás. Szóval talán el is felejthetjük azt a kijelentést, hogy a Vuelta bizony csak harmadik a sorban.

De kik az esélyesek? Mennyire lehet hinni egy ilyen Tour után Quintanában? Aki egyébként Roglicot nevezte meg fő favoritnak. És a fiatalok? Pogacar, Martinez vagy Carthy vajon mire lesz képes? És Aru? Chaves-el együtt képesek lesznek arra, hogy tényezők legyenek mondjuk a harmadik héten? 

Rengeteg kérdés, melyekre csak három hét múlva kaphatunk biztos válaszokat.

Itt az új ESB podcast Lengyel Tomival.


ui: Némi info a vueltás közvetítésekhez. Az első szakaszt (csapatidőfutam szombaton), 18.50-től közvetítjük élőben. Elsőként a Dimension Data indul (18.56-kor), utoljára pedig a Movistar, 20.20-kor. A hétköznapokon általában 15.00-kor kezdődik az adás, de esti összefoglaló sokáig nem lesz, hisz az első két hét során még tart a US Open! Szóval mindenkinek bátran ajánljuk az Eurosport Playert. Az utolsó héten a tervek szerint három szakaszt (17., 18., 20.) is az elejétől a végéig közvetítünk.

74. La Vuelta ciclista a España- Az ESB esélyesei
⭐⭐⭐ Primoz Roglic, Miguel Angel Lopez
⭐⭐ Steven Kruijswijk, Nairo Quintana, Rigoberto Uran
⭐ Rafal Majka, Johan Esteban Chaves
☝ Tao Geoghegan Hart, Wout Poels, Wilco Keldermann, Jakob Fuglsang, Daniel Martinez, Ion Izagirre, Pierre Latour, Fabio Aru, Tadej Pogacar, George Bennett, Davide Formolo, Hugh Carthy, Ruben Guerreiro, James Knox, Sergio Higuita, Felix Großschartner
🗺️ Az útvonal / térkép
🚴🏻 Rajtlista
📒  Letölthető roadbook (pdf)
📺 Eurosport - 1. szakasz: 18.50

Hozzászólások