ES Bringa - Kezdődhet az októberi Giro, Valter Attilával - ESB podcast
Kezdődhet az októberi Giro, Valter Attilával - ESB podcast
Fotó: Europress/AFP

Kezdődhet az októberi Giro, Valter Attilával - ESB podcast

Bodnár GergőBodnár Gergő
2020/10/02 17:07
Valter Attila, a kemény harmadik hét, a várható hóhelyzet, a kétezer feletti csúcsok és a nagy kérdés: ki a legnagyobb esélyese ennek az októberi Girónak?

Lengyel Tomi és a főszereplő, Valter Attila után ezúttal Németh Szabival beszélgettünk a szombaton rajtoló Giróról, ahol Bodrogi Laci után ismét magyar kerékpárosért szurkolhatunk.

Tényleg G Thomas a legnagyobb esélyes? Képes lesz Nibali 35 évesen megnyerni a harmadik rózsaszín trikóját? Lehet ennek az októberi Girónak egy igazi meglepetés győztese? Mit várhatunk az idén még győzelem nélkül álló - amúgy Giro-újonc - Sagantól? És Valter Ati? Mire lehet képes élete első háromhetesén, egy ilyen brutális utolsó hét fényében? 

Ezekről a kérdésekről - és az eddigi egyetlen magyar háromhetes résztvevőről, Bodrogi Laciról - beszélgettünk Szabival, még csütörtök este.

Zárásként az Eurosportos közvetítésekre és egy hétfői meglepetésvendégre is kitértünk, a játékról (illetve a nyereményről), majd részletesen szombaton mesélünk! 


🎧 Valter Attila: "Szeretnék egy-két emlékezetes szakaszt összehozni a Girón" - a CCC versenyzőjével készült csütörtöki podcast ITT  meghallgatható.


103. Giro d'Italia - az ESB esélyesei

⭐⭐⭐ Geraint Thomas
⭐⭐ Vincenzo Nibali, Steven Kruijswijk, Simon Yates
⭐ Jakob Fuglsang, Alexander Vlasov
☝ Rafal Majka, Miguel Angel Lopez, Joao Almeida, Wilco Kelderman, Jack Haig, Fausto Masnada, James Knox, Tao Geoghegan Hart, Patrick Konrad, Sam Oomen, Carl Fredrik Hagen, Einer Rubio, Pello Bilbao, Hectro Carretero
🗺️ Az útvonal/szintrajzok  
🚴‍♂️ A rajtlista 
📓 Letölthető roadbook
📺 Eurosport 2 (1. szakasz: 13.10) 

Hozzászólások