ES Bringa - Hát akkor kezdődjön az a 2020-as szezon! - ESB podcast 
Hát akkor kezdődjön az a 2020-as szezon! - ESB podcast 
Fotó: Europress/AFP

Hát akkor kezdődjön az a 2020-as szezon! - ESB podcast 

Bodnár GergőBodnár Gergő
2020/01/23 13:29
A TDU zajlik, nálunk már csak vasárnap estig kell várni az év első élő országútis közvetítésére, szóval a várakozásnak vége, beindul a 2020-as szezon!

Az év, aminek úgy vágunk neki, hogy Peák Barnának és Valter Attilának köszönhetően két versenyzőnk lesz a World Tourban (erre még soha nem volt példa), Pelikán Janit elvitte az Androni, a Dina-Fetter páros továbbra is a Kométánál teker, miközben lesz egy budapesti Giro-rajtunk, és várhatóan 6-7 WT csapat indul a Tour de Hongrie-n.

Szóval téma volt bőven, és akkor Froome visszatérésére, a Jumbóhoz igazoló Dumoulinre, az alaposan átalakuló Movistarra, Quintanára, MvdP-re vagy Saganra még ki sem tértünk.

Végül olyan kérdések is szóba jöttek, hogy ki melyik versenyt várja a legjobban, kinek szurkol kifejezetten ebben a szezonban, és mi a nehezen hihető, mégis valamennyire reális tippje a 2020-as idényre. 


📺 Ami pedig a közeljövőbeli közvetítéseket illeti: ma este kilenctől az E2-n berlini 6 napos pályakerékpár, vasárnap rajtol a San Luis (E1/23.00), jövő csütörtökön összefoglalót mutatunk a TDU-ról (01.30), vasárnap délelőtt pedig a Cadel Evans egynaposról. De egy rövid, húsz perces összefoglaló formájában a négy mallorcai egynaposról is beszámolunk, a San Luis közvetítése előtt és után. 

Hozzászólások