ES Bringa - "Mi legalább még tudunk kint edzeni" - Dina Marcival beszélgettünk (ESB podcast)
"Mi legalább még tudunk kint edzeni" - Dina Marcival beszélgettünk (ESB podcast)
Fotó: Twitter

"Mi legalább még tudunk kint edzeni" - Dina Marcival beszélgettünk (ESB podcast)

Bodnár GergőBodnár Gergő
2020/03/25 12:06
"Én még elég szerencsésnek érzem magam az olasz és spanyol csapattársaimhoz képest, mert náluk konkrétan kijárási tilalom van, és bent görgőznek. Ehhez képest mi még tudunk kint edzeni" - mondja Dina Marci. 

A Kometa-Xstra versenyzőjét normál esetben a szicíliai körversenyről és a Tour de Hongrie-ra való felkészülésről kérdeztük volna, de így arról kellett mesélnie, hogy a járvány miatt mennyit változtak a mindennapjai, és mennyire kellett átalakítani az edzésprogramját. De Marci elárulta azt is, tud-e ilyenkor Danival, a tesójával tekerni, mennyire figyel oda a táplálkozásra, és mit szól ahhoz, hogy egyesek amolyan kihívásként 11 (!) órát ülnek a görgőn.


Aztán jöttek az extrább kérdések, melynek során az NFL, a hamburgerek, az álomcsapat (ami nem az Ineos), és a legutóbb látott sorozat is szóba került.


ui: 
Most vasárnap (03.29) reggeltől estig kerékpáros ismétlések az Eurosporton! Harelbeke, GW, Flandria, Roubaix. Ha valakinek hiányoznának a (tavalyi) egynaposok, vagy a háromhetesek összefoglalói. 

A podcast ITunes-on is meghallgatható!

Hozzászólások