ES Bringa - De Gendt a 63 napos Grand Tourra szavaz
De Gendt a 63 napos Grand Tourra szavaz
Fotó: Europress/AFP

De Gendt a 63 napos Grand Tourra szavaz

Bodnár GergőBodnár Gergő
2020/03/16 19:17
Természetesen az összes profi kerékpáros körében teljes a bizonytalanság, ugyanakkor azzal mindenki egyetért, hogy most a biztonságnál és az egészségnél semmi nem lehet előbbre való.


Ugyanakkor kifejezetten fontos, hogy a humorérzékünket a legnehezebb pillanatokban se veszítsük el, erre mondatott példát a mai nap folyamán a De Gendt-Keukeliere-Haas hármas.

De Gendt

"Én a 63 napos Grand Tourra szavazok. De úgy, hogy a pihenőnapokon legyenek az elmaradt klasszikusok" - írta poénosan a Twitteren Thomas De Gendt, aki szombaton még a Párizs-Nizzán tekert.

A Lotto versenyzője egyébként az AG2R-ben tekerő Larry Warbasse írására reagált, aki egy nevetős fej kíséretében megjegyezte, hogy nem szabad teljesen leállni, mert ha újraindul a szezon, nem nagyon lesz pihenőnapjuk.

Keukelire

Jens Keukeleire nemrég a Párizs-Nizza útvonalán edzett, és erről fel is töltött egy videót az Instagramra. Az EF belga versenyzője azért odaírta, hogy pályabejáráson volt, csak azt nem tudja, hogy a 2020-as vagy a 2021-es Roubaix miatt.

Haas

A Cofidisben tekerő Nathan Haas pedig arra kért mindenkit, hogy ugyan őrizze meg a humorát, de ebben az időszakban, ha lehet álljon le a Corona sörös poénokkal. Már csak a sör szeretetet miatt is.

Hozzászólások