ES Bringa - Bruyneel szerint az UCI sokat segítene azzal, ha idén elmaradna a világbajnokság - és szerinted? (SZAVAZÁS)
Bruyneel szerint az UCI sokat segítene azzal, ha idén elmaradna a világbajnokság - és szerinted? (SZAVAZÁS)
Fotó: twitter

Bruyneel szerint az UCI sokat segítene azzal, ha idén elmaradna a világbajnokság - és szerinted? (SZAVAZÁS)

Bodnár GergőBodnár Gergő
2020/04/08 18:04
Johan Bruyneel-t lehet szeretni, vagy az armstrongos múltja miatt kifejezetten utálni, de az tagadhatatlan, hogy nagyon ért a kerékpársporthoz. Ezt a tíz, menedzseri pályafutása során megszerzett sárga trikó is bizonyítja. Azt pedig most hagyjuk, hogy ebből mennyi hivatalos.

Bruyneel-nek nem is olyan régen volt a Twitteren egy érdekes javaslata, amiről megszavaztatta a követőit. A US Postal volt menedzsere azt vetette fel, hogy a sok elmaradó verseny, és a várhatóan igen sűrű őszi program miatt, az UCI tehetne egy nagy szívességet az anyagi gondokkal küzdő szervezőknek, és eltörölhetné az idei országúti vb-t. Ezzel némi mozgásteret és helyet biztosítva a többi eseménynek.

Bruyneel szerint ezzel Lappartient és a nemzeti szövetség igen sokat tudnak segíteni néhány már elhalasztott versenynek, hisz az egy hetes országúti vb így "nem venné el a helyet" másoktól. 


Mindenféleképp érdekes felvetés, amiről most mi megkérdeznénk a TI véleményeteket.

Szerintetek mennyit segítene valójában a többi versenynek az, ha idén nem lenne világbajnokság? Azt a tényt persze ne felejtsük el, hogy Johan Bruyneel is úgy számol, hogy szeptemberben már mindent rendesen meg lehetne rendezni.


Szerinted lenne értelme annak, ha az UCI idén elhalasztaná a világbajnokságot, hogy ezzel segítsen a többi versenyszervezőnek?

Igen, mert így tényleg felszabadulna egy hét a naptárban
 
62% (49 szavazat)
Nem, ha már szeptemberben lehet versenyezni, legyen országúti vb
 
38% (30 szavazat)
Összes szavazat: 79
Hozzászólások