ES Bringa - A világbajnokságról Lengyel Tomival - ESB podcast
A világbajnokságról Lengyel Tomival - ESB podcast
Fotó: Europress/AFP

A világbajnokságról Lengyel Tomival - ESB podcast

Bodnár GergőBodnár Gergő
2019/10/02 09:27
Nem csak az őrült időjárási körülmények és Mads Pedersen vasárnapi győzelme miatt volt kifejezetten érdekes az előző hét. Hozott pár olyan témát a yorkshire-i világbajnokság, melyeket egyszerűen át kellett beszélni.


Egyrészt volt egy kifejezetten népes magyar csapatunk, és egy túlélőversennyé alakuló fő számunk vasárnap, amelyről még Alaphilippe is azt mondta, hogy a célba érkezést nagy eredménynek tartja. Aztán ott van Eekhoff kizárása és a zsűri érthetetlen döntése. Ennek kapcsán egy kicsit belementünk a stéherezési szokásokba, az íratlan szabályokba, és abba, miért születhetett az a döntés, ami.

Aztán ott van Rohan Dennis esete, aki szerződést bontott a Bahrain-Meridával, de előtte még csak megvédte az időfutam világbajnoki címét.

Végül jöttek a magyarok és Valter Attila, aki Lengyel Tomi szerint az idei eredményei fényében egyértelműen megérett arra, hogy WT-csapathoz igazoljon.    


ui: Pedersen világbajnoki trikóban először a október 5-én, a Tour de l'Eurométropole-on láthatjuk. Élő közvetítés szombaton 15.30-tól az Eurosporton!
ui2: Egész héten horvát kör Peák Barnával, minden hétköznap 15.00-tól az Eurosport 1-en. Hétvégén 13.00-kor kezdünk.

Hozzászólások