ES Bringa - A szülinapos Sagan is elkezdi az évet
A szülinapos Sagan is elkezdi az évet
Fotó: Europress/AFP

A szülinapos Sagan is elkezdi az évet

Bodnár GergőBodnár Gergő
2020/01/26 16:42
Összejöttek a szülinapos nagy nevek a San Juanra, tegnap Evenepoel, ma Sagan ünnepel. Mindketten ott lesznek a ma este rajtoló argentin körön, melyet élőben közvetítünk az Eurosporton.

Sagan már megszokta, akárhova megy, szurkolók ezrei követik. Mindenhol hatalmas sztár, de elnézve az elmúlt tíz évét, ez egyáltalán nem meglepő. Hisz ki volt képes rajta kívül sorozatban három vb-t nyerni? Ki volt képes hétszer megnyerni a pontversenyt a Touron? És ki rendelkezik még egy hozzá hasonló laza és vicces személyiséggel?

"A 18. szülinapomnak nagyon örültem, mert onnantól kezdve lehetett jogsim. Van egy tíz évvel idősebb bátyám, mindig őt követtem, állandóan hozzá akartam hasonlítani. Gyerekként nem is reméltem, hogy ilyen pályafutásom és életem lesz. Nem kérdés, Marlonra vagyok a legbüszkébb. De most a harmincnál sem vagyok szomorú, mert még rengeteg élmény és feladat vár rám."

EPEAM3bX0AAyj1O.jpg Fotó: twitter

Például egy Giro, ahol Sagan végre bemutatkozik. Az elmúlt években minden a tavaszi egynaposokról és a Tourról szólt, de idén csak belenyúlt a versenyprogramjába. És igent mondott a Giróra, vagyis ott lesz május 9-én a budapesti nagy rajtnál. Ez a lehető legnagyobb ajándék tőle erre a szezonra. De mit szeretne ő, így a 30. szülinapja alkalmából?

"Nagyon semmit, nyomunk egy közös vacsit a srácokkal, aztán irány az ágy, mert versenyen vagyunk. Bár, mégiscsak szeretnék valamit: még harminc évet!"


📺 A San Juan 1. szakaszát ma este 23.00-tól élőben közvetítjük az Eurosporton!

Hozzászólások