Hírek - Ez történt pénteken
Ez történt pénteken
Fotó: Europress/AFP

Ez történt pénteken


2014/12/12 23:18

Szalai Ádám csereként döntötte el csapata, a Hoffenheim Eintracht Frankfurt elleni mérkőzését. A magyar válogatott támadója a 62. percben állt be, hárommal később már gólt szerzett, majd sarokkal adta az asszisztot Roberto Firminónak. Ezzel a sikerével a Gisdol-csapat a hetedik helyre jött fel a tabellán.

Végre van klubja Hajnal Tamásnak! A középpályás a szezon eleje óta keresett klubot magának, 17 év után tér vissza a IX. kerületbe.

Új edzővel folytatja Cseh László. A 29 éves úszó megköszönte Turi György eddigi munkáját, a jövőben a Törökbálinti Sportközpont 25 méteres medencéjében fog készülni, Plagányi Zsolt irányításával.

Póta Georgina bejutott a bangkoki World Tour döntő legjobb nyolc versenyzője közé. Asztaliteniszezőnk 4-2-re győzte le a román Elizabeta Samarát.

Továbbra is megállíthatatlan a Real Madrid. Ezúttal az Almeriának rúgott egy négyest (4-1), amelyből kettőt vállalt Cristiano Ronaldo ( a 81. és a 89. percben talált be.)

A MOB javasolja, hogy pályázzon Budapest a 2024-es olimpiára. Legalábbis ezt jelentette be Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke a ma délelőtti, budapesti sajtótájékoztatóján.

Az alpesi sí világkupában Are volt a helyszín. A hölgyek és az urak is óriás-műlesiklásban mérték össze gyorsaságukat. Előbbieknél Tina Maze, utóbbiaknál Marcel Hirscher győzött. Az osztrák ráadásul mindkét futamot megnyerte. Amennyiben a vasárnap szlalomban is az első két hely valamelyikén végez, átveszi a vezetést az összetettben.

 

Hozzászólások