Hírek - Ez történt pénteken
Ez történt pénteken
Fotó: Europress/AFP

Ez történt pénteken


2014/08/23 00:51

Az Atlético Madrid nyerte a spanyol labdarúgó Szuperkupát, köszönhetően Mandzukic második percben szültetett találatának, hiszen így összesítésben Diego Simeone együttese 2-1-gyel bizonyult jobbnak a városi rivális Realnál.

A címvédő sikerével indult a német labdarúgó bajnokság. A Bayern München 2-1-re győzött a Wolfsburg ellen, köszönhetően Müller és Robben góljának. A másik oldalon a korábbi müncheni, Ivica Olic szerzett gyönyörű, ám pontot nem érő gólt.

A hírek szerint Angliában folytatja Mario Balotelli. Az AC Milan támadóját a Liverpool vette meg, amely egy másik viselkedési gondokkal küzdő csatárt, Luis Suarezt szeretné pótolni az egykor a Manchester Cityben is szereplő játékossal.

Jól szerepeltek a magyarok az úszó Európa-bajnokságon. Noha az eddigiekhez képest érmek tekintetében gyengébb napunk volt (azért a két hatodik hely sem rossz), az elődöntőbeli szereplésnek köszönhetően holnap egy kiváló esténk lehet.

Nem lesz címvédés az idei Vueltán, miután Chris Hornert nem engedi rajthoz állni a csapata. A Lampre-Merida tagja az MPCC nevű mozgalomnak, így szigorúbbak a szabályai, mint az UCI-é. Az amerikai a hörghurutjára szedett úgy és olyan gyógyszert, amit csak különleges engedéllyel lehet. Ezt megkapta, de az MPCC normái szerint így már nem vehet részt a spanyol körön.

Bejutott a döntőbe a magyar válogatott az U18-as férfi kézilabda Európa-bajnokságon, miután a négy között 32-26-ra legyőzte Dániát.

A nap további híreiről a Hírek Élőben rovatunk keretein lehet tájékozódni.

Hozzászólások