Hírek - Ez történt kedden
Ez történt kedden
Fotó: Europress/AFP

Ez történt kedden


2014/11/12 00:33

Buzánszky Jenőt és Nagy Tímeát választották be a Halhatatlanok Csarnokába az idény elhunyt Grosics Gyula és Sándor Károly helyére. A beiktatásukra december közepén kerül sor. Kamuti Jenő elmondása szerint még Kásás Tamás állt nagyon közel ahhoz, hogy bekerüljön ebbe a kivételes társaságba. A jelenlegi halhatatlanok: Balczó András, Darnyi Tamás, Egerszegi Krisztina, Faragó Tamás, Fenyvesi Csaba, Földi Imre, Gyulay Zsolt, Hegedűs Csaba, Kamuti Jenő, Kárpáti György, Keleti Ágnes, Kulcsár Győző, Magyar Zoltán, Polgár Judit, Rejtő Ildikó, Székely Éva, Török Ferenc, Vaskuti István, Wichmann Tamás, új tagok: Buzánszky Jenő, Nagy Tímea

Biztos, hogy nem Marokkóban fogják megrendezni a jövő évi labdarúgó Afrikai Nemzetek Kupáját. Az ország az ebola-járvány miatt lépett vissza, amire viszont az Afrikai Labdarúgó Szövetség döntött úgy, hogy akkor részt sem vehet a tornán. Mindez érinti például a Bayern Münchent is, hiszen így Benatia végig hadra fogható lesz a télen.

Az Egyesült Arab Emírségek is visszalépett a januári férfi kézilabda világbajnokságtól, ami tovább növeli a reményt a magyar válogatott szereplésével kapcsolatban. Mindez jelnetősen megkönnyítené az utunkat a 2016-os olimpiára.

A tenisz világbajnokság harmadik napján Roger Federer és Andy Murray is magabiztos sikert aratott. Előbbi Nishikori felülmúlásával már majdnem elődöntős, utóbbinak viszont a versenyben maradáshoz kellett Raonic legyőzése. Szerdán délután Berdych Ciliccsel, míg este Djokovic Wawrinkával mérkőzik.

Vincenzo Nibali bejelentette, minden valószínűség szerint nem áll rajthoz jövő évi Girón. A Cyclingnewsnak elmondta, még nem zárja ki teljesen az indulását, de csakis segítőként számíthat rá az Astana.

Több labdarúgó is megsérült: Cesc Fabregas biztosan kihagyja a fehéroroszok elleni mérkőzést, Edin Dzeko három hétig, míg Lorenzo Insigne (Napoli) fél éven keresztül nem játszhat.

Hozzászólások