Hírek - Ez történt hétfőn
Ez történt hétfőn
Fotó: Europress/Getty

Ez történt hétfőn


2014/10/14 00:23

Nem volt túl intenzív a hétfői nap a sportvilágban, de azért így is akadtak érdekes dolgok. Egyrészt a szokásos hétfői Dupla Tripla rovatunk jelentkezett, ahol összegeztük az előző hét eseményeit.

Visszatekintettünk a női röplabda világbajnokság végjátékára, ahol Karch Kiraly vezetésével az amerikai válogatott aratott maradandót.

Vastagon benne járunk már az NFL alapszakaszában is, az észak-amerikai profi fociban már a hatodik forduló meccseit elemezték Rév Dánielék.

Bár tenisz szempontból Roger Federer sanghaji győzelme volt a hét eseménye, azért Szántó Petra emellett is talált érdekességeket a világbajnokságok közeledtével.

Szabó Gábor is elemzett, akit ismét Roger Federer eleganciája fogott meg. Lehet, hogy a svájci megint trendformáló lesz a teniszvilágban?

Bodnár Gergő továbbra is a vb-t nyerő lengyel Kwiatkowski nyomában jár, újabb érdekességekkel jelentkezett a lengyel országúti kerekesről.

Ami pedig a túraautó világbajnokságot illeti, Loeb büntetése egy helyet jelentett Michelisz Norbertnek. A Citroen pedig továbbra is uralma alatt tartja a WTCC sorozatot.

Hozzászólások