Szemüveget a Flórának! - Szoknyában védő kapusok a focipályán
Szoknyában védő kapusok a focipályán

Szoknyában védő kapusok a focipályán

Csatári FlóraCsatári Flóra
2018/03/23 11:30

Megint volt vendége a podcastnek, ezúttal Szántó Petra csatlakozott hozzánk. És bár Németh Dani mindkettőnket jól ismer, van egy olyan érzésem, hogy nem volt felkészülve arra, amit mi, lányok ketten műveltünk annak apropóján, hogy a Barca-Chelsea BL-találkozót kellett (volna) kiveséznünk.

Azon hallgatóink és olvasóink, akik a teniszt is kedvelik és követik itt a Hosszabbításon, valószínűleg könnyen elképzelik, hogy milyen az, ha Petrával nekiállunk, vagy még inkább neki ülünk megvitatni akármit, elvégre ezt csináljuk a Salakblog Facebook-oldalán "rendszeresen" élőzve. Akik viszont nincsenek ennek a tudásnak a birtokában, azoknak hadd áruljam el, hogy elég jó az asszociációs képességünk, cserébe kevéssé vagyunk összeszedettek.

Szóval, ha Petráról meg rólam van szó, általában csapongunk, még akkor is, ha tenisz a téma, ami mindkettőnket sokkal jobban leköt, mint a foci.

Az e heti adásunkból azonban az is kiderül, hogy Dani sem tud rendet tenni köztünk, ráadásul úgy tűnik, ha a focira kellene fókuszálnunk, még kevésbé állunk ellen a kísértésnek, hogy el-elkalandozzunk más irányokba. Volt ugyanis itt szó mindenről: pénzről, mezszínekről, kommentátori munkáról, utazásról, öregedve nemesedő férfiakról, na meg szoknyában védő kapusokról is.

De ne aggódjatok, a beszélgetés nyomokban focit is tartalmazott, szóval megéri ezúttal is minket hallgatni!

Az adást itt hallgathatjátok meg, ha viszont most épp nem értek rá meghallgatni, a Soundcloudról le is lehet tölteni a podcastet! Jól jöhet, ha van mit hallgatni utazás és vezetés közben, vagy a dugóban ülve, mi több, ajánljuk magunkat főzéshez és nagytakarításhoz, sőt akár a munkátok mellé is, ha a főnökötök nem bánja. (Az összes eddigi podcastet és a hozzájuk tartozó beharangozó cikkeket amúgy ezen a linken éritek el.) Mi több, elindult a Facebook-oldalunk is, ott is követhettek minket!

Jó szórakozást!

 

Hozzászólások