Szemüveget a Flórának! - Ibra, a délszláv viking félisten
Ibra, a délszláv viking félisten
Fotó: Europress/AFP

Ibra, a délszláv viking félisten

Csatári FlóraCsatári Flóra
2018/04/21 11:26

Ennek az adásnak az is lehetett volna a címe, hogy "Mennyire kell a fociban az ego?". Mert Ibráról és az ibraságról beszélgettünk, ugyanis végre eljutottam odáig, hogy MLS-t nézzek. És ehhez csak arra volt szükség, hogy a délszláv viking félisten Észak-Amerikba igazoljon.

Persze, ha már eljutottunk az MLS-ig, akkor azért szóba kerültek a magyarok is. Nem mehettünk el szó nélkül ugyanis a pályán látott Nikolics vetkőzés mellett, valamint toltunk egy kis önreklámot is Sallói kapcsán. Ha még nem találkoztatok vele, akkor a magyar srác nálunk megjelent írása legyen kötelező olvasmány a számotokra:

Aztán van egy fontos coming out is ebben az adásban, ahol töredelmesen beismerem, hogy Ibrahimovic lehetett volna az én kapudrogom, amivel talán magamtól is rászokhattam volna a focira. De ehhez nyilván kapcsolódik az a keserű felismerés, hogy ehhez alighanem hamarabb kellett volna elkezdenünk foglalkozni a labdarúgással, hiszen arra mégiscsak igen kevés az esély, hogy belőlem most hirtelen Galaxy rajongó lesz.

És ha a többi is érdekel, például, hogy mit szóltunk a meccshez, vagy hogy általában milyen benyomásaink vannak az amerikai labdarúgásról, akkor most is csak az tudom javasolni, hogy hallgassatok minket!

Az adást itt hallgathatjátok meg, ha viszont most épp nem értek rá meghallgatni, a  Soundcloudról  le is lehet tölteni a podcastet! Jól jöhet, ha van mit hallgatni utazás és vezetés közben, vagy a dugóban ülve, mi több, ajánljuk magunkat főzéshez és nagytakarításhoz, sőt akár a munkátok mellé is, ha a főnökötök nem bánja. (Az összes eddigi podcastet és a hozzájuk tartozó beharangozó cikkeket amúgy  ezen a linken  éritek el.) 


Hozzászólások