Szemüveget a Flórának! - A Barcának nincs B terve és gondba kerülnek, ha szükség lenne rá
A Barcának nincs B terve és gondba kerülnek, ha szükség lenne rá

A Barcának nincs B terve és gondba kerülnek, ha szükség lenne rá


2018/04/15 15:17

A legutóbb ott hagytuk abba, hogy alig várjuk, hogy a BL negyeddöntők drámai fordításokat hozzanak, ezzel bebizonyítva nekem, hogy igenis van értelme az oda-visszavágós rendszernek. Nos, most már nyugodtan mondhatom, bárcsak minden kívánságom így teljesülne!

Ugyan nem azon a találkozón született fordítás, amelyet mi a héten megnéztünk - pedig előzetesen azért a Manchester City és a Liverpool párharca okkal ígérkezett szorosnak - de még így is volt részem az izgalmakban.

Olyannyira, hogy jó szokásunktól eltérően nem egy mérkőzést elemeztünk végig, hanem hármat. Kis túlzással azt is állíthatnánk, hogy már-már az egész BL forduló kivesézésre került az e heti adásunkban. Félelmetes, hogy ilyen sebességgel robogok a foci-szakértővé válás rögös útján.

Ha kíváncsiak vagytok, hogy mi mindent várhattok a legfrissebb Szemüveget-a-Nekem adásban, akkor elárulom, hogy volt szó arról, amit már a címben is felemlegettem, azaz hogy hogyan esetet ki a Barca, hogy miért meglepő amúgy a Róma fordítása, hogy sajnáljuk-e Buffont, illetve, hogy mi maradt meg bennem leginkább a City-Liverpool kapcsán. 

És így tovább, szóval ahogy eddig is, úgy most is csak ajánlani tudom magunkat.

Az adást itt hallgathatjátok meg, ha viszont most épp nem értek rá meghallgatni, a Soundcloudról le is lehet tölteni a podcastet! Jól jöhet, ha van mit hallgatni utazás és vezetés közben, vagy a dugóban ülve, mi több, ajánljuk magunkat főzéshez és nagytakarításhoz, sőt akár a munkátok mellé is, ha a főnökötök nem bánja. (Az összes eddigi podcastet és a hozzájuk tartozó beharangozó cikkeket amúgy ezen a linken éritek el.) 


Hozzászólások