Szemüveget a Flórának! - Neymarék húscafatra repülő pirájákként viselkednek a pályán
Neymarék húscafatra repülő pirájákként viselkednek a pályán

Neymarék húscafatra repülő pirájákként viselkednek a pályán


2017/10/30 14:39

Hihetetlen, de igaz, hogy már a negyedik adással jelentkezik a podcastünk. Hihetetlen, ugyanis ha őszinte akarok lenni - márpedig az akarok, hisz ez az egész eleve erről szól -, én magam azért erősen kételkedtem abban, hogy hosszabb távon is képes leszek végignézni minden áldott héten egy teljes focimeccset. Márpedig ezt a saját magamra rótt nehéz feladatot már egy hónapja abszolválom, több-kevesebb sikerrel.

Siker volt nyilván az, hogy az előző adásban arról számolhattam be, igazából már-már élveztem egy háziként nézett meccset (az Inter-Milant), és siker az is, hogy amikor Dani csak „Neymarék”-ként hivatkozott a PSG támadó triójára, akkor Cavanit és Mbappét már magamtól hozzáértettem a legutóbbi feladatomhoz. Szóval azt hiszem, van mire büszkének lennünk, de persze csak fontolva haladunk.

Baby steps – ahogy az angol mondja.

Merthogy a múlt heti beszélgetésünk során kicsit megszaporodtak a random anglicizmusok, ezért előre is elnézést kérünk azoktól a hallgatóinktól, akiknek a füle érzékenyebb erre. (Mentségünkre legyen mondva, nagyon igyekeztünk, hogy legalább körbeírjuk magyarul mindazt, amire jobb híján idegen szavakat használtunk.)

Hogy visszatérjünk a címre, mostani beszélgetésünk alapja a Marseille-PSG találkozó megnézése volt, és mindazok kedvéért, akik mondjuk már látták együtt Neymart, Cavanit és Mbappét, de még nem láttak pirájaetetést, linkelek ide egy videót. Csak hogy üljön a hasonlat.

Itt meg akkor megnézhetitek ennek a focis verzióját, vagy legalábbis azt a mérkőzést, ami Dani címben is idézett mondását ihlette:

Amúgy a podcastben lesz szó egy meglepetésről is, ami a következő adásban lesz esedékes, de már csak azért is érdemes minket végighallgatni, mert az előző heti kommentek között is akad olyan, amire ebben az adásban kitértünk. Hiszen, ahogy már mondtuk, tényleg olvassuk a kommentjeiteket. Szóval, ne habozzatok itt hozzászólni!

Az adást magát itt hallgathatjátok meg, ha pedig most épp nem értek rá meghallgatni, a Soundcloudról le is lehet tölteni a podcastet! Jól jöhet, ha van mit hallgatni utazás és vezetés közben, vagy a dugóban ülve, mi több, ajánljuk magunkat főzéshez és nagytakarításhoz, sőt akár a munkátok mellé is, ha a főnökötök nem bánja. (Az összes eddigi podcastet és a hozzájuk tartozó beharangozó cikkeket a többiek kommentjeivel amúgy ezen a linken éritek el.)

Jó szórakozást!

Hozzászólások